- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βίκυ Καγιά για Χριστοπούλου - Παπαγεωργίου: Περίμενα ότι θα συμβεί κάτι μεταξύ τους, δε θα ξανασυνεργαζόμουν με καμία από τις δύο
«Είμαι πάρα πολύ ηθικός άνθρωπος και δεν κρατάω κακίες»
Βίκυ Καγιά για Χριστοπούλου - Παπαγεωργίου: Περίμενα ότι θα συμβεί κάτι μεταξύ τους, δε θα ξανασυνεργαζόμουν με καμία από τις δύο
Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε σήμερα (9.06) η Βίκυ Καγιά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διαμάχη που έχει προκύψει ανάμεσα στην Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Το top model ανέφερε ότι περίμενε ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, αναφέροντας ακόμα πως στην παρούσα φάση δε θα συνεργαζόταν ξανά με καμία από τις δύο.
«Το έχω μάθει (σ.σ. ότι βρίσκονται η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε δικαστική διαμάχη). Το περίμενα ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γινόταν, γιατί πάνω-κάτω είχε συμβεί σε όλους μας σε συνεργασίες με τα γραφεία, με τους μάνατζερ. Είναι κάτι το οποίο σε μία συνεργασία μπορεί να συμβεί, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν πελάτες, συμβόλαια, ποσοστά και τα λοιπά», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Βίκυ Καγιά.
«Το θέμα το επαγγελματικό με τα ποσοστά και τα συμβόλαια, που πολλές φορές γυρνάνε από τη μία τα συμφέροντα ή από την άλλη μου έχει συμβεί. Σε ποιο μικρή ηλικία βέβαια. Δεν είναι ότι ακριβώς με εξαπάτησαν. Τα πρακτορεία, στο εξωτερικό, στην Ελλάδα, παίρνουν κάποιο ποσοστό. Πολλές φορές αυτό το ποσοστό όταν ξεκινάς είναι πολύ πιο μεγάλο, μετά πέφτει, μετά ξαναανεβαίνει, μετά ξανακατεβαίνει και κάπου εκεί το χάνεις κι εσύ, γιατί όταν είσαι μέσα στην κούραση και μέσα στη δουλειά και μέσα στα ταξίδια, κάπου το χάνεις. Όταν κάθεσαι όμως και κοιτάς τα πράγματα, με τον λογιστή σου, τους γονείς σου, τον σύζυγό σου, όποιον έχεις δίπλα σου, βλέπεις πράγματα να λείπουνε», πρόσθεσε.
Τότε η Κατερίνα Καινούργιου τη ρώτησε αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί τους με τη Βίκυ Καγιά να ξεκαθαρίζει: «Εγώ γενικά είμαι πολύ ανοιχτή στις συνεργασίες. Όμως το ηθικό κομμάτι είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα. Είμαι πάρα πολύ ηθικός άνθρωπος και δεν κρατάω κακίες. Δεν βάζω τους ανθρώπους σε κουτάκια, ούτε βάζω ετικέτες ούτε θέλω να πω ο “κακός” και ο “καλός”. Δεν υπάρχει κακό και καλό, είναι ανάλογα από πιο πρίσμα το βλέπει ο καθένας, τι έχει περάσει στη ζωή του και πώς αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Αλλά το ηθικό κομμάτι εμένα με αφορά. Δεν θα μπορούσα στην προκειμένη στιγμή να συνεργαστώ με καμία από τις δύο. Αργότερα, αν υπάρξει ίσως κάποια συζήτηση, ένα πλαίσιο πιο πολιτισμένο και αγαπημένο εδώ είμαστε και να το δούμε».
«Είναι μόνο ηθικό το θέμα το δικό μου και δεν έχω προσωπικό κανένα και δεν είχα και ποτέ προσωπικά με κανέναν», πρόσθεσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξομολόγηση για τη ζεστή σχέση με τους γονείς του
Η ηθοποιός αποκαλύπτει την απομόνωση για τον ρόλο και τη συγκλονιστική αληθινή ιστορία
Και το «ευχαριστώ» στους θαυμαστές της για το ενδιαφέρον
Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τη δύσκολη επταετία που βίωσε
«Υπήρχε μια κανιβαλιστική διαδικασία»
«Πάντα έλεγα ότι κατάγομαι από τους Αγίους Σαράντα»,
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ηθοποιός έδωσε «το παρών» στην ετήσια εκδήλωση του μουσικού στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες
«Η απώλεια είναι ένα θέμα στο οποίο όλοι δυσκολευόμαστε»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η σκληρή παιδική ηλικία, οι εικόνες πόνου και το μάθημα ζωής που τον διαμόρφωσε βαθιά
Τι αποκάλυψε η ίδια στο TikTok
Το ταξίδι στη Σιέρα Λεόνε και η πρώτη συνάντηση
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ανάρτηση της ηθοποιού
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την αγάπη που έλαβε και τον διαμόρφωσε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.