- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Σίσσυ Χρηστίδου: Παλεύω με το βάρος μου, αν αφεθώ χάνεται η μπάλα
Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας με αφορμή τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου
Η εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την προσπάθεια ελέγχου του βάρους της
Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τις αυξομειώσεις στο βάρος της και στο ρόλο που παίζει η ψυχολογία ενός ατόμου, σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου.
«Επειδή είμαι παθούσα σε αυτό το κομμάτι πολλά χρόνια. Είμαι ένας άνθρωπος που παλεύω με το βάρος μου, δεν είναι σταθερό, έχω τα πάνω μου και τα κάτω μου, αν αφεθώ χάνεται η μπάλα», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» σήμερα (1.6) το πρωί.
«Όταν υπάρχει ένα ζήτημα στη ζωή μου, χάνεται η μπάλα. Έχω δει τη διαφορά πια. Δεν μου συμβαίνει πια αυτό. Ακόμη και όταν πάρω βάρος, όταν πάρω κιλά, δεν μου συμβαίνει αυτό που μου συνέβαινε πριν 5, 6, 7 χρόνια, που μου στέλνανε μηνύματα, “πως είσαι έτσι”. Δεν συμβαίνει πια. Και το θεωρώ σημαντική νίκη, όχι προσωπική, κοινωνική. Νομίζω ότι έχουμε αλλάξει σε αυτό σημαντικά. Δεν λαμβάνω πια τέτοια σχόλια, ό,τι κι αν γίνει. Θεωρώ σημαντικό να το λέμε. Εγώ δεν το έχω σε πολύ, μπορεί να πάρω 20 κιλά και να τα χάσω για πλάκα. Έχω δει σημαντική διαφορά», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.
Επιπλέον, αναφέρθηκε στη συμβολή διατροφολόγου, αλλά και συμβούλου ψυχικής υγείας στην προσπάθεια ενός ατόμου που επιθυμεί να χάσει βάρος. «Οι άνθρωποι που παλεύουν με αυτό όλη τους τη ζωή, πρέπει αυτό να το χειριστεί ψυχίατρος, ψυχολόγος, διατροφολόγος, πολλές ειδικότητες. Δεν θέλει ταμπού. Το πρώτο βήμα είναι να αναγνωρίσεις γιατί συμβαίνει. Πρέπει να βρεις τον λόγο και μετά το κίνητρο. Αν δεν πας στον ψυχολόγο για να σου δείξει γιατί κάνεις κάτι… Το κίνητρο μπορεί να είναι ότι παντρεύεσαι το καλοκαίρι. Ο λόγος είναι άλλο θέμα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σκηνοθέτης κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της για τις αμβλώσεις
To ζευγάρι είναι μάζι από το 2013
«Δεν ξέρεις ποτέ αν ο νεκρός μας ακούει ή όχι. Θα σας πω μετά τις πρώτες δύο - τρεις» είπε ο γνωστός σχεδιαστής
Της αφαίρεσαν 22.000 ευρώ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο Κάρολος Βιδάλης πέθανε πριν από έναν χρόνο σε ηλικία 34 ετών
«Δεν έχω το ίδιο κύρος από τη στιγμή που δεν έχω την ίδια δισκογραφία»
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Εμένα με άφησαν στην ίδια τάξη στη δραματική σχολή γιατί ήμουν χοντρή, πρόσθεσε η στιχουργός
Στα επείγοντα του Παπαγεωργίου εισήχθη το πρωί ο λαϊκός τραγουδιστής – Πήρε εξιτήριο λίγες ώρες μετά
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Πότε σταματάμε να σχολιάζουμε τα σώματα των άλλων...» ανέφερε η τραγουδίστρια
«Όταν το είπα στους γονείς μου εξέλαβα "πόρτα"»
Η κάπα των 8 κιλών που δημιούργησε για την Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η τραγουδίστρια απάντησε σε όσους σχολιάζουν αρνητικά το ντύσιμό της
Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της έγινε τον Οκτώβριο του 2025
Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.