- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
«Συγγνώμη, δεν το έχω ξαναπάθει»: Η συγκίνηση της Χρηστίδου όταν ο Μικρούτσικος αναφέρθηκε στη διαμάχη της με τον Μαραντίνη
Η παρουσιάστρια ζήτησε να περάσουν εκτάκτως σε διαφημίσεις
Η συγκίνηση της Χρηστίδου όταν ο Μικρούτσικος αναφέρθηκε στη διαμάχη της με τον Μαραντίνη
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα (12.04) ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο γνωστός παρουσιαστής, στην αρχή της κουβέντας, θέλησε να αναφέρει τους λόγους που επέλεξε να βρεθεί εκεί με τη Σίσσυ Χρηστίδου να ξεσπά σε κλάματα, έπειτα από τα θετικά λόγια που είπε ο παρουσιαστής για την ίδια.
Η παρουσιάστρια ζήτησε τότε να περάσουν αμέσως σε διαφημίσεις.
Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τον τρόπο που η Σίσσυ Χρηστίδου χειρίζεται τα όσα συμβαίνουν στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή, χαρακτηρίζοντάς την ως υπόδειγμα μητέρας. "Ήρθα σαν τιμή σε μια μάνα μοντέλο για μένα στη σημερινή εποχή που ζούμε. Συγγνώμη που το θίγω, αλλά ειλικρινά με έχεις συγκινήσει, ξέρω τον βίο και την πολιτεία σου και η στάση σου με έχει συγκινήσει. Τα πάντα είναι για τα παιδιά σου και θεωρώ ανεπίτρεπτο το οτιδήποτε πάει να χαλάσει αυτή την ισορροπία. Και βεβαίως για τα παιδιά σου το πρώτο που διασφαλίζεις είναι τον πατέρα τους" δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια οι συνεργάτες της Σίσσυς Χρηστίδου ξεκίνησαν να συνομιλούν με τον καλεσμένο της εκπομπής, έως ότου η παρουσιάστρια ξέσπασε σε κλάματα και ζήτησε να περάσουν σε διαφημίσεις.
"Μπορούμε να πάμε σε διαφημίσεις; Ζητάω χίλια συγγνώμη. Θα πάμε σε διαφημίσεις, δώστε μου πέντε λεπτά. Συγγνώμη, δεν το έχω ξαναπάθει, δεν μπορώ να το διαχειριστώ" είπε η Σίσσυ Χρηστίδου κλαίγοντας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σκηνοθέτης κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της για τις αμβλώσεις
To ζευγάρι είναι μάζι από το 2013
«Δεν ξέρεις ποτέ αν ο νεκρός μας ακούει ή όχι. Θα σας πω μετά τις πρώτες δύο - τρεις» είπε ο γνωστός σχεδιαστής
Της αφαίρεσαν 22.000 ευρώ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο Κάρολος Βιδάλης πέθανε πριν από έναν χρόνο σε ηλικία 34 ετών
«Δεν έχω το ίδιο κύρος από τη στιγμή που δεν έχω την ίδια δισκογραφία»
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Εμένα με άφησαν στην ίδια τάξη στη δραματική σχολή γιατί ήμουν χοντρή, πρόσθεσε η στιχουργός
Στα επείγοντα του Παπαγεωργίου εισήχθη το πρωί ο λαϊκός τραγουδιστής – Πήρε εξιτήριο λίγες ώρες μετά
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Πότε σταματάμε να σχολιάζουμε τα σώματα των άλλων...» ανέφερε η τραγουδίστρια
«Όταν το είπα στους γονείς μου εξέλαβα "πόρτα"»
Η κάπα των 8 κιλών που δημιούργησε για την Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η τραγουδίστρια απάντησε σε όσους σχολιάζουν αρνητικά το ντύσιμό της
Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της έγινε τον Οκτώβριο του 2025
Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.