- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καίτη Γκρέυ: Φουντώνει η διαμάχη για τη διαθήκη της - Τι υποστηρίζει ο γιος της, Φίλιππος
«Πυρά» κατά του μοναδικού κληρονόμου τής τραγουδίστριας
Καίτη Γκρέυ: Φουντώνει η διαμάχη για τη διαθήκη της - Τι υποστηρίζει ο γιο της, Φίλιππος - «Πυρά» κατά του μοναδικού κληρονόμου τής τραγουδίστριας
Η διαμάχη ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας της Καίτης Γκρέυ «φουντώνει» μετά το άνοιγμα της διαθήκης της, με την οποία η τραγουδίστρια καθιστά τον εγγονό της, Κωνσταντίνο Ηλιάδη, μοναδικό κληρονόμο.
Σήμερα (21.2) εξετάζεται το αίτημα που είχε υποβάλλει ο γιος της Καίτης Γκρέυ, Φίλιππος Ηλιάδης, για τη σφράγιση του σπιτιού όπου έμενε η τραγουδίστρια στη Νέα Σμύρνη. Στόχος, όπως υποστηρίζει, είναι να προστατευτούν τα προσωπικά αντικείμενα της, μέχρι το επίσημο άνοιγμα της διαθήκης. ήδη έχει γίνει γνωστό ότι ο εγγονός της, Κωνσταντίνος Ηλιάδης, είναι ο μοναδικός κληρονόμος, γεγονός που αναμένεται να προσβάλλει η πλευρά του γιου της Φίλιππου.
«Από την άλλη ο Φίλιππος Ηλιάδης, ο θείος του Κωνσταντίνου και της Αγγελικής Ηλιάδη ισχυρίζεται ότι η συγκεκριμένη διαθήκη είναι πλαστή, ισχυρίζεται ότι η διαθήκη είναι ακυρωτέα, γι αυτό και έχει καταθέσει το συγκεκριμένο αίτημα μέχρι να αποδειχθεί η γνησιότητα της διαθήκης» αναφέρθηκε η εκπομπή Buongiorno στο Mega.
Η εγγονή της Καίτης Γκρέυ, Χριστιάννα, κατά του Κωνσταντίνου Ηλιάδη
Η Χριστιάννα Ηλιάδη στρέφεται κατά του ξαδέλφου της, Κωνσταντίνου Ηλιάδη, υποστηρίζοντας ότι η γιαγιά της έμενε σε ένα σπίτι με κομμένο νερό. «Ο Κώστας δε φρόντιζε καθόλου τη γιαγιά, οι λογαριασμοί ήταν απλήρωτοι, το νερό ήταν κομμένο. Βγήκε ο ξάδελφός μου και είπε ότι ο πατέρας μου ήθελε να πάρει τη σύνταξη της γιαγιάς μου. Είπε ότι άλλαξε την κλειδαριά στο σπίτι της πριν τέσσερις μήνες, όταν η γιαγιά μου ήταν ακόμα εν ζωή. Με ποιο δικαίωμα το έκανε; Μετά τη δεύτερη δικαστική επιμέλεια μας απαγορεύτηκε η είσοδος στο σπίτι. Μια σύνταξη των 680 ευρώ ο πατέρας μου να την κάνει τι; Δικό του σπίτι έχει, έχει τη σύνταξή του, εγώ εργάζομαι, άρα συκοφαντίες» είπε η εγγονή της Καίτης Γκρέυ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναβλήθηκε η δίκη στο Αυτόφωρο για τη Δευτέρα 8 Ιουνίου
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο ηθοποιός μίλησε για τη δύναμη που του έδιναν οι πιο κοντινοί του άνθρωποι
Τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου
«Πηγαίνω και τον βλέπω και φεύγω. Είναι όπως τα ξέρετε» λέει η Έλλη Κόκοτα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Είναι το πιο επώδυνο πράγμα που έχω βιώσει στα 52 μου χρόνια»
Οι φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram
«Αυτή την περίοδο και αγαπάω και αγαπιέμαι» αποκάλυψε ο ηθοποιός
Το ζευγάρι μετρά 46 χρόνια κοινής πορείας
«Η σχέση μας δεν κλονίστηκε ποτέ και ούτε πρόκειται» εξομολογήθηκε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Για τόσα δάκρυα που δεν στέγνωσαν με τον χρόνο»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Ορκίστηκαμε κάθε χρόνο να γιορτάζουμε αυτή την μέρα», έγραψε μεταξύ άλλων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.