- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης: Φήμες ότι χωρίζουν μετά από 10 χρόνια γάμου
Οι πληροφορίες από το περιβάλλον της τραγουδίστριας
Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης: Φήμες ότι χωρίζουν μετά από 10 χρόνια γάμου
Κρίση στον γάμο τους φαίνεται να περνούν η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Στην εκπομπή Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε ότι η τραγουδίστρια δε συνηθίζει να μιλάει για τα προσωπικά της, όμως άνθρωποι από το περιβάλλον της επιβεβαιώνουν την κρίση στον γάμο της. «Αυτό που έμαθα εγώ από δικούς της ανθρώπους είναι ότι η Έλενα Παπαρίζου είναι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει για τα προσωπικά της, δεν θέλει να δίνει τροφή, δεν θέλει να γίνονται σχόλια.
Ωστόσο, άνθρωπος που την ξέρει καλά, μου είπε ότι όντως περνάει μια κρίση ο γάμος της και αυτή τη στιγμή δεν είναι μαζί στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, όσοι τους γνωρίζουν ευελπιστούν πως η κατάσταση μπορεί να ξεπεραστεί, καθώς το ζευγάρι έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ όλα αυτά τα χρόνια. «Αυτοί που τους ξέρουν και τους αγαπούν, θέλουν να πιστεύουν ότι είναι μια κρίση που θα ξεπεραστεί. Κι αυτό ελπίζουμε κι εμείς, γιατί είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που ποτέ δεν έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης, που ποτέ δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, έχουν κρατήσεις χαμηλούς τόνους μιας όμορφης πορείας, ενός πολύ ήσυχου έγγαμου βίου, με αγάπη, με στοργή», ανέφερε.
Η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε ότι το περιβάλλον της Παπαρίζου μιλά για μια «διάσταση» που ελπίζουν να είναι προσωρινή.
Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης παντρεύτηκαν το 2015 και από τότε φρόντιζαν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν θέλω να υπάρχει κανένα ταμπού»
Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του, Κατερίνα Γκιουζέλη απέκτησαν το πρώτο τους παιδί
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή
Τι δήλωσε για τη μικρή περιπέτεια που αντιμετωπίζει
Η αναφορά της ηθοποιού σε παλαιότερες εποχές του χορού και του θεάτρου
Η ποινή που του επιβλήθηκε
«Το τελευταίο μου φλερτ ήταν μια υπάλληλος γηροκομείου» πρόσθεσε
Οι δύο ηθοποιοί έκαναν μαζί διακοπές στη Σρι Λάνκα και εγκλωβίστηκαν λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η εξομολόγηση της ηθοποιού για την οικογένειά της
Όσα δήλωσε ανήμερα των γενεθλίων του
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής
Η ανάρτηση για τους Έλληνες εγκλωβισμένους στο Ντουμπάι
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.