- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαρινάκης: Όταν η κυβέρνηση χρειάζεται, πρέπει να βγαίνεις να μιλάς - Αυτό σημαίνει «ιδρώνω τη φανέλα»
Τι είπε για τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών
Μαρινάκης: Όταν η κυβέρνηση χρειάζεται, πρέπει να βγαίνεις να μιλάς - Αυτό σημαίνει «ιδρώνω τη φανέλα»
Στη φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη «να ιδρώσουμε τη φανέλα», που ειπώθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, επιχειρώντας να δώσει το πολιτικό στίγμα της τοποθέτησης του πρωθυπουργού.
Μιλώντας στα Παραπολιτικά FM ξεκαθάρισε ότι η χθεσινή αναφορά του πρωθυπουργού δεν αποτελούσε αιχμή κατά συγκεκριμένων υπουργών ή κομματικών στελεχών, αλλά ένα μήνυμα διαρκούς πολιτικής παρουσίας και υπεράσπισης του κυβερνητικού έργου.
Με αφορμή την συμπλήρωση δύο ετών από το δυστύχημα των Τεμπών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως «η αλήθεια είναι ότι κάποιοι βγήκαν πιο πολύ μπροστά».
«Όταν είσαι μέλος μίας ομάδας, πέρα από το χαρτοφυλάκιο το οποίο υπηρετείς, με κάποιες πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις χαρτοφυλακίων που έχουν να κάνουν με ζητήματα πιο ευαίσθητα από την εξωτερική πολιτική άμυνα, προφανώς πρέπει να βγαίνεις μπροστά και να εξηγείς στην κοινωνία τα πεπραγμένα του χαρτοφυλακίου σου» σημείωσε.
Ξεκαθάρισε, όμως, ότι «δεν παύεις να είσαι και πολιτικό στέλεχος και όταν κυβέρνηση χρειάζεται μία συνολική απάντηση θα πρέπει να βγαίνεις και να μιλάς και για αυτά τα θέματα. Αυτό σημαίνει ιδρώνουμε την φανέλα».
Αναφερόμενος στις ερμηνείες που συνέδεσαν τη τοποθέτηση του υπουργού Υγείας, με τον Νίκο Δένδια, ο Παύλος Μαρινάκης διέψευσε κατηγορηματικά οποιοδήποτε ζήτημα, τονίζοντας ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αποτελεί έναν από τους βασικούς εκφραστές και συντελεστές της πολιτικής Μητσοτάκη τόσο από τη θέση του στο υπουργείο Εξωτερικών όσο και σήμερα στο υπουργείο Άμυνας.
«Οι εκλογές θα γίνουν το 2027»
Απαντώντας στο ερώτημα των εκλογών ο Πάυλος Μαρινάκης επανέλαβε όσα επεσήμανε ο πρωθυπουργός κατά την συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας χθες στη Βουλή, «ότι εκλογές θα γίνουν το 2027».
«Από κει και πέρα, όπως καταλαβαίνετε, όταν μπαίνουμε στον τελευταίο χρόνο κάθε μήνα θα έχουμε το: πότε θα έχουμε εκλογές. Οι εκλογές θα γίνουν το 2027, ξεκαθάρισε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δευτέρα 22 Ιουνίου 2026, στις 19:00, στο ξενοδοχείο Royal Olympic
Ο Υφυπουργός Υγείας ανέφερε ότι μέχρι στιγμής καταγράφεται καλή συμμετοχή
Mε αφορμή τον χθεσινό ισχυρισμό του επικεφαλής της ΕΛ.Α.Σ
H ανάρτηση του με φωτογραφία του δολοφονηθέντος Κωστή Περατικού
H πλατφόρμα θα παρουσιαστεί αύριο από τον πρωθυπουργό
Συγκρίνοντας τις κυβερνητικές πολιτικές με τις προτάσεις της αντιπολίτευσης
Αλλαγές στη σύνθεση του επικοινωνιακού και κοινοβουλευτικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ
Ένας εκ των τριών που ασκούσε έντονη εσωκομματική κριτική στην ηγεσία του Σωκράτη Φάμελλου
Η χώρα συμμετέχει στο ευρωπαϊκό αμυντικό πρόγραμμα που ενισχύει την ασφάλεια στη Μεσόγειο και τα σύνορα της ΕΕ
«Καλώ όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να διαλέξουν με ποιον θα πάνε»
Σε δύο φάσεις οι επιδοτούμενες διακοπές με vouchers - Τι αναφέρει το ΦΕΚ
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αναφέρθηκε στην περίοδο που εκείνος και ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσαν τη χώρα
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση για αμηχανία και καθυστερήσεις στην προστασία των δανειοληπτών
Η ημερομηνία που «κλειδώνει» την πληρωμή
Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ανακοίνωσε νομοθετικές παρεμβάσεις για τους δανειολήπτες
Το «δώρο» των 60 εκατ. ευρώ στις ακτοπλοϊκές και ο μύθος των αμετάβλητων εισιτηρίων
Αναγνώρισε ότι η χώρα υστερεί στον τομέα της αποθήκευσης ενέργειας
Η πρώην υπουργός ανέφερε πως «δεν έχει μετανιώσει για τίποτα»
Παράλληλα ανέπτυξε τους πέντε βασικούς άξονες της πολιτικής του πρότασης
Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος μίλησε για προτάσεις που υπερβαίνουν κατά πολύ τα όρια της οικονομίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.