- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άδωνις Γεωργιάδης: Η απάντησή του στην ειδικευόμενη γιατρό με το viral βίντεο
Το σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη για το βίντεο με την ειδικευόμενη γιατρό που κυκλοφορεί στα social media
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε σχετικά με βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απεικονίζει μια ειδικευόμενη παιδίατρο που καταγγέλλει πως κατέρρευσε μετά από πέντε ημέρες συνεχόμενης εφημερίας.
Στην ανάρτησή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητά από την γιατρό να επικοινωνήσει μαζί του ώστε να την βοηθήσει, αναφέροντας τα εξής: «Εδώ και αρκετές ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αυτό το βίντεο.
Μου το έχουν στείλει πολλοί, αλλά δεν έχω τα στοιχεία επικοινωνίας με την συμπαθή αυτή ειδικευόμενη, ούτε σε ποιο νοσοκομείο είναι ώστε να μπορέσω να παρέμβω να δω εάν χρειάζεται κάτι. Εάν θέλει ας επικοινωνήσει αυτή μαζί μου ή εάν γνωρίζετε κάτι μπορείτε να μου το στείλετε για την εντοπίσω και να εξακριβώσω τί της συμβαίνει για να την βοηθήσουμε».
Εδώ και αρκετές ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αυτό το βίντεο.
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) April 29, 2026
Μου το έχουν στείλει πολλοί, αλλά δεν έχω τα στοιχεία επικοινωνίας με την συμπαθή αυτή ειδικευόμενη, ούτε σε ποιο νοσοκομείο είναι ώστε να μπορέσω να παρέμβω να δω εάν χρειάζεται κάτι. Εαν θέλει ας επικοινωνήσει αυτή…
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Στο βίντεο, η γιατρός διαμαρτύρεται για την κατάσταση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Περιγράφει πως το μόνο που προλαβαίνει να κάνει εκτός βάρδιας, είναι να αλλάξει ρούχα και να κάνει ένα μπάνιο.
Πιο συγκεκριμένα, η γιατρός περιγράφει μια εφημερία πέντε συνεχόμενων ημερών που κλήθηκε να καλύψει. Η εφημερία ξεκίνησε Τρίτη και έφτασε μέχρι Σάββατο, ενώ τη στιγμή που η ειδικευόμενη τραβάει το βίντεο εν μέσω κατάρρευσης, η εφημερία αυτή δεν έχει καν λήξει.
Η γιατρός στο βίντεο περιγράφει πως δεν προλαβαίνει να φάει, ούτε να κοιμηθεί. Επιπλέον, αναφέρει ότι το τηλέφωνο δεν σταματάει να χτυπάει, με εκείνη να απαντάει γιατί «δεν μπορεί να κάνει αλλιώς».
«Δεν πρέπει να πάω; Δεν μπορείτε να μου λέτε ότι αν με χρειαστείτε θα με φωνάξετε γιατί με έχετε χρειαστεί όλες τις φορές – είναι ψυχοφθόρο» πρόσθεσε.
«Φοβάμαι να πάω στο δωμάτιο να ξεκουραστώ γιατί θα με φωνάξετε», λέει η γιατρός. Ενώ, καταλήγει λέγοντας πως «είμαι κουρασμένη, δεν μπορώ άλλο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χωρίς τέλος ο «πονοκέφαλος» για τους αδειούχους του Αυγούστου
Τι ισχύει με την προσαύξηση
Τι ώρα μπαίνουν τα λεφτά στα ΑΤΜ
«Αγρότες και κτηνοτρόφοι διαπιστώνουν ότι το πλαίσιο των επιδοτήσεων μπαίνει στα σωστά του θεμέλια» σημειώνει ο πρωθυπουργός
«Να μην αφήσουμε να περάσει ούτε μία μέρα για να προχωρήσουμε στις ενέργειες αποκατάστασης του δάσους που χάθηκε»
Ποιες εργασίες θα γίνουν
Πού και πώς κάνω την αίτηση
Προτεραιότητα η προστασία των πολιτών και η ταχεία καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών
Η είσοδος της Meridiam ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στον ενεργειακό τομέα της Ελλάδας - H σημασία της συμφωνίας
Για ανεπαρκή χρηματοδότηση κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ
«Τώρα είναι δικό μας χρέος να σταθούμε δίπλα σας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο Αλ Σισί εξέφρασε την συμπαράστασή του στην Ελλάδα για τις πρόσφατες πυρκαγιές
Ολοκληρώθηκαν 66.578 αιτήσεις - Στο 80% παραμένει η ποσοστιαία εγκρισιμότητα
Η ανακοίνωση από Αυγερινό, Κοκοτσάκη, Μουτσάτσου και άλλων 19 πρώην στελεχών του Κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
Η Meridiam αναλαμβάνει πλειοψηφικό πακέτο στην GSI - Υπογράφονται και οι έρευνες βυθού
Όσα αποφασίστηκαν στη διυπουργική υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες της πυρκαγιάς ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Μένει να εξακριβωθεί εάν μέσα στον πυκνό πολιτικό χρόνο που ακολουθεί θα καταφέρει γρήγορα να ξεπεράσει τα προβλήματα
Ξεπέρασε τα 19,6 εκατομμύρια η επιβατική κίνηση στο πρώτο επτάμηνο του 2026
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.