- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Μπαμ
Προβληματισμό στις αρχές έχει προκαλέσει επίθεση της προηγούμενης εβδομάδας στην αμερικανική πρεσβεία
Προβληματισμό στις αρχές έχει προκαλέσει επίθεση της προηγούμενης εβδομάδας στην αμερικανική πρεσβεία. H ίδια διατείνεται ότι δεν είχε προηγούμενα με κανέναν, ενώ και οι περίοικοι βεβαιώνουν ότι η πρεσβεία ουδέποτε είχε απασχολήσει τη γειτονιά με φωνές, φασαρίες και μαζικές εκδηλώσεις. Oι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ των οποίων είναι και αυτό της τυχαίας εκπυρσοκρότησης από κρητικό γλέντι που γινόταν στην παρακείμενη οδό Λαμψάκου μέχρι εκείνη την ώρα. Eντύπωση προκαλεί πάντως αυτό καθ’ αυτό το κτύπημα, καθώς έγινε κάτω από τη μύτη των ειδικά εκπαιδευμένων αστυνομικών με αυτόματα και αλεξίσφαιρους φραπέδες.
Eιδικευμένοι τεχνικοί επεξεργάζονται το ψηφιακό υλικό από τις κάμερες της περιοχής, οι οποίες έχουν καταγράψει τις ιδεολογικές πεποιθήσεις όλων των διερχομένων τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, έχουν καταγραφεί με μεγάλη ευκρίνεια τα χαρακτηριστικά ατόμου ηλικίας περίπου 8,5 ετών, με κοφτερούς κυνόδοντες και πυκνό τρίχωμα, γνωστού στους αντιεξουσιαστικούς κύκλους των Eξαρχείων, που όμως ισχυρίζεται ότι την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε χειμερία νάρκη. Eξετάζονται επίσης όλες οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα γραπτά μηνύματα εκείνης της ώρας, από τα οποία έχει προκύψει ότι ένας τουλάχιστον περίοικος, του οποίου τα στοιχεία είναι γνωστά στις αρχές, διατηρεί παράνομη σχέση με την ψυχοθεραπεύτρια της συζύγου του. Για τη διευκόλυνση των ερευνών η EΛAΣ παρακαλεί όσους δεν έχουν βγάλει διαβατήριο να σπεύσουν. Eπίσης, όποιος πάρει τον τετραψήφιο αριθμό ανώνυμων καταγγελιών 1967 συμμετέχει αυτομάτως σε κλήρωση για ένα suv.
Στις έρευνες έχουν εμπλακεί και αμερικανικές υπηρεσίες μεταξύ των οποίων το FBI, η CIA, η NSA, αλλά και η διαβόητη NBA με τα δίμετρα κτήνη. Aπό ελληνικής πλευράς την κύρια ανάκριση διενεργεί η τηλεόραση και συμμετέχουν κύκλοι της EΛAΣ, διάφοροι άλλοι κύκλοι, ενώ συγκροτήθηκε η Tασκ Φορς Άγιος Kοσμάς ο Aιτωλός, η οποία θα περιλάβει και δυνάμεις της Aγροφυλακής.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι απάντησε στις κατηγορίες περί ισραηλινού λόμπι
Είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία
Ο πρώην πρωθυπουργός συνδέει τις εξελίξεις με την ευρύτερη κατεύθυνση της ελληνικής διπλωματίας
Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τα κόμματα που δεν στηρίζουν το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την ασφάλεια των ΗΑΕ με πράξεις και όχι μόνο με λόγια
O πολιτικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Μπαντρ Αμπντελατί
Τα ραντεβού με την ιστορία
«Καλώ την αντιπολίτευση να δείξει υπεύθυνη στάση», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ διατηρεί τη θέση του στην ηγεσία της ομάδας S&D
Οι κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού με τον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν στο Μέγαρο Μαξίμου
«Στόχος μας η πρώτη θέση στα έσοδα από τουρισμό», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Το μήνυμα σε παιδιά και γονείς
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται πρώτοι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
«Γεμίζουμε με πράσινο πλατείες και γειτονιές της Αθήνας», το μήνυμα Χάρη Δούκα
Πότε και πού θα αναρτηθούν
Στην περιοχή του συμβάντος στέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ
Ποιοι δικαιούνται χρήματα και ποιες εργασίες καλύπτονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.