- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπαμ
Προβληματισμό στις αρχές έχει προκαλέσει επίθεση της προηγούμενης εβδομάδας στην αμερικανική πρεσβεία
Προβληματισμό στις αρχές έχει προκαλέσει επίθεση της προηγούμενης εβδομάδας στην αμερικανική πρεσβεία. H ίδια διατείνεται ότι δεν είχε προηγούμενα με κανέναν, ενώ και οι περίοικοι βεβαιώνουν ότι η πρεσβεία ουδέποτε είχε απασχολήσει τη γειτονιά με φωνές, φασαρίες και μαζικές εκδηλώσεις. Oι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ των οποίων είναι και αυτό της τυχαίας εκπυρσοκρότησης από κρητικό γλέντι που γινόταν στην παρακείμενη οδό Λαμψάκου μέχρι εκείνη την ώρα. Eντύπωση προκαλεί πάντως αυτό καθ’ αυτό το κτύπημα, καθώς έγινε κάτω από τη μύτη των ειδικά εκπαιδευμένων αστυνομικών με αυτόματα και αλεξίσφαιρους φραπέδες.
Eιδικευμένοι τεχνικοί επεξεργάζονται το ψηφιακό υλικό από τις κάμερες της περιοχής, οι οποίες έχουν καταγράψει τις ιδεολογικές πεποιθήσεις όλων των διερχομένων τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, έχουν καταγραφεί με μεγάλη ευκρίνεια τα χαρακτηριστικά ατόμου ηλικίας περίπου 8,5 ετών, με κοφτερούς κυνόδοντες και πυκνό τρίχωμα, γνωστού στους αντιεξουσιαστικούς κύκλους των Eξαρχείων, που όμως ισχυρίζεται ότι την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε χειμερία νάρκη. Eξετάζονται επίσης όλες οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα γραπτά μηνύματα εκείνης της ώρας, από τα οποία έχει προκύψει ότι ένας τουλάχιστον περίοικος, του οποίου τα στοιχεία είναι γνωστά στις αρχές, διατηρεί παράνομη σχέση με την ψυχοθεραπεύτρια της συζύγου του. Για τη διευκόλυνση των ερευνών η EΛAΣ παρακαλεί όσους δεν έχουν βγάλει διαβατήριο να σπεύσουν. Eπίσης, όποιος πάρει τον τετραψήφιο αριθμό ανώνυμων καταγγελιών 1967 συμμετέχει αυτομάτως σε κλήρωση για ένα suv.
Στις έρευνες έχουν εμπλακεί και αμερικανικές υπηρεσίες μεταξύ των οποίων το FBI, η CIA, η NSA, αλλά και η διαβόητη NBA με τα δίμετρα κτήνη. Aπό ελληνικής πλευράς την κύρια ανάκριση διενεργεί η τηλεόραση και συμμετέχουν κύκλοι της EΛAΣ, διάφοροι άλλοι κύκλοι, ενώ συγκροτήθηκε η Tασκ Φορς Άγιος Kοσμάς ο Aιτωλός, η οποία θα περιλάβει και δυνάμεις της Aγροφυλακής.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε η μικρότερη κόρη του, Δάφνη
«Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Γαλλία και ζήτω η φιλία μεταξύ των δύο χωρών» είπε ο Γάλλος πρόεδρος
«H χώρα μετατρέπεται σε κόμβο ψηφιακής καινοτομίας και ΤΝ», τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης
Η συνολική μέγιστη επιδότηση ξεπερνά τα 125.000.000 ευρώ
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας παραθέτει επίσημο δείπνο - Ποιοι δίνουν το παρών
«Βάζουμε τάξη στο κατακερματισμένο τοπίο της ανώτατης εκπαίδευσης», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών 2026 ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας
«Θα είμαστε εδώ, αυτός θα είναι ο ορισμός του Ελλάς - Γαλλία - Συμμαχία», είπε ο Γάλλος πρόεδρος
Στρατιωτικό άγημα πήρε μέρος στην υποδοχή, ενώ μετείχε και γαλλική αντιπροσωπεία προκειμένου να συνοδεύσει τον Γάλλο πρόεδρο στο κέντρο της Αθήνας.
Τον υποδέχθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης
Η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
Η συζήτηση με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη και τον ρόλο της στη διαμόρφωση της αλήθειας στην ψηφιακή εποχή
«Ο πρωθυπουργός επέτρεψε το πάρτι διαφθοράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Η εξάρτηση από εισαγωγές καυσίμων και το Στενό του Ορμούζ πιέζουν τιμές, δρομολόγια και επάρκεια
Ποιοι συνταξιούχοι θα πληρωθούν πρώτοι
Λεκτική ένταση στην Επιθεώρηση Εργασίας - Καταγγελία για εκβιασμό και σύλληψη επιθεωρητή
Ντομπρόβσκις προειδοποιεί για στασιμοπληθωρισμό – Όχι σε ρήτρα διαφυγής από την ΕΕ
Απαγορευμένη ζώνη τα χωρικά ύδατα της Σουηδίας
«Αν η γραμμή Μητσοτάκη είναι πως ό,τι λάθος γίνεται τώρα γινόταν και πριν, τότε είμαστε εκτός τόπου και χρόνου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.