Πολιτικη & Οικονομια

Απάντηση Κωνσταντινόπουλου για τη διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ – Σφοδρή επίθεση στον Ανδρουλάκη για «φοβική ηγεσία»

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής καταγγέλλει ότι διαγράφηκε επειδή «είπε την αλήθεια» για την ηγεσία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
©ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Σφοδρή αντίδραση Κωνσταντινόπουλου μετά τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ, με αιχμές κατά Ανδρουλάκη

Η διαγραφή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε την άμεση και έντονη αντίδρασή του, με τον αντιπρόεδρο της Βουλής να εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη.

Σε δήλωσή του, ο κ. Κωνσταντινόπουλος υποστήριξε ότι η απόφαση διαγραφής του συνιστά ένδειξη «φοβικής ηγεσίας», τονίζοντας ότι τιμωρήθηκε επειδή εξέφρασε δημόσια την άποψή του.

Κωνσταντινόπουλος: «Η διαγραφή είναι το τελευταίο καταφύγιο μιας φοβικής ηγεσίας»

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι η πορεία του στο κόμμα εκτείνεται σε δύο δεκαετίες, επισημαίνοντας ότι παρέμεινε ενεργός και στα δύσκολα χρόνια της παράταξης.

«Η διαγραφή είναι το τελευταίο καταφύγιο μιας φοβικής ηγεσίας. Μετά από 20 χρόνια συνεπούς πορείας στο ΠΑΣΟΚ και όντας από τους ελάχιστους που παρέμειναν στα πέτρινα χρόνια στην Παράταξη, ο κ. Ανδρουλάκης με διέγραψε γιατί είπα την αλήθεια: αυτό που γνωρίζουν όλοι και ο ίδιος αρνείται να αποδεχτεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να προστεθεί στις εσωκομματικές εντάσεις στο ΠΑΣΟΚ, αναδεικνύοντας τις διαφωνίες που υπάρχουν στο εσωτερικό του κόμματος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ροξάνα Μινζάτου
Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση με Μινζάτου: Η ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος πρέπει να γίνει ευρωπαϊκή προτεραιότητα

Στο Μαξίμου η εκτελεστική αντιπρόεδρος της Κομισιόν, με το επίκεντρο στους μισθούς, συλλογικές συμβάσεις και δεξιότητες

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY