- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χατζηδάκης: Το Ελληνικό σε μικρογραφία θα θυμίζουν οι αναπλάσεις στον Ελαιώνα
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξήγγειλε επιτάχυνση των έργων με στόχο τη μεταμόρφωση της περιοχής
Ο Κωστής Χατζηδάκης μιλά για «Ελληνικό σε μικρογραφία» στον Ελαιώνα και ανακοινώνει επιτάχυνση έργων, με επίκεντρο το γήπεδο του Παναθηναϊκού και τις αναπλάσεις.
Μήνυμα επιτάχυνσης των προσπαθειών που αφορούν στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά όχι μόνο, έστειλε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή.
Όπως επισημαίνει σε σχετική ανάρτησή του ο Κωστής Χατζηδάκης, «Ελαιώνας... όπως Ελληνικό! Το Ελληνικό σε μικρογραφία θα θυμίζουν οι αναπλάσεις που θα γίνουν στον Ελαιώνα! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μού ανέθεσε να συντονίσω το σχέδιο ανάπλασης και επισκέφτηκα σήμερα την περιοχή για να στείλω ένα μήνυμα επιτάχυνσης των προσπαθειών από εδώ και πέρα, σε συνεργασία με τους συναρμόδιους υπουργούς και τους δήμους της περιοχής.
Σε αυτή την εγκαταλελειμμένη για δεκαετίες περιοχή, θα δημιουργήσουμε μια τελείως διαφορετική εικόνα. Μιλάμε για ένα πρότζεκτ που περιλαμβάνει τη μετεγκατάσταση των εταιριών logistics στη Φυλή, που πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε παραχωρησιούχο. Έχουμε ακόμα το ζήτημα των χρήσεων γης, έτσι ώστε να μπορεί να έχουμε και κατοικία στην περιοχή. Ένα ακόμα φιλόδοξο πρότζεκτ είναι η μεταφορά του σταθμού των ΚΤΕΛ. Και φυσικά είναι και οι γενικότερες αναπλάσεις της περιοχής».
Και προσθέτει: «Το γήπεδο του Παναθηναϊκού είναι ένα τμήμα του σχεδίου μας για την περιοχή. Τώρα πια έχουμε περάσει στη φάση που αρχίζουμε να βλέπουμε τμήματα από το γήπεδο και ο στόχος παραμένει από το καλοκαίρι του 2027 ο Παναθηναϊκός να μπει επιτέλους στο καινούργιο, μεγάλο, σύγχρονο γήπεδό του. Η σκυταλοδρομία εξελίσσεται ομαλά μεταξύ των κυβερνήσεων και των δημοτικών αρχών της Αθήνας. Σ' αυτό το πλαίσιο, είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε και τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στα δύο συνοδά έργα.
Χαίρομαι που προχωρεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού εδώ στο Βοτανικό. Το δικαιούται ο Παναθηναϊκός. Οι άλλες δύο μεγάλες ομάδες της πρωτεύουσας έχουν ήδη τα δικά τους γήπεδα και υπάρχει ένας αντίστοιχος σχεδιασμός και για τη Θεσσαλονίκη», καταλήγει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η εμπιστοσύνη δεν είναι δεδομένη. Είναι αποτέλεσμα συνέπειας μεταξύ αρχών και πράξης
Επί σειρά ετών υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ
Ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης
Το Σάββατο η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής - Χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα η Κουμουνδούρου
«Η Παιδεία, τα Πανεπιστήμια και η Δημοκρατία προχωρούν μπροστά με ιδέες και έργο. Όχι με τρικάκια», δήλωσε ο υφυπουργός
Έμφαση στις σχέσεις καλής γειτονίας και τήρησης του διεθνούς δικαίου
Αιχμές και για Τσίπρα στον οποίο καταλόγισε «απουσία ουσιαστικής αντιπολίτευσης το 2019-2023»
Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο υπουργός Υγείας
Προληπτικές εξετάσεις και επισκέψεις σε σπίτια από γιατρούς και νοσηλευτές των ΚΟΜΥ
Τι είπε κατά την τοποθέτησή του στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος
Προβλέπεται αύξηση έως 95% στους μισθούς Αρχιεπισκόπου και Μητροπολιτών
«Στηρίζουμε την ΕΛΑΣ, θα ήταν στρατηγικό λάθος η αντιπαράθεση μαζί της»
Όσα δήλωσε προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Συνομιλίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους για ενδιαφέροντα πράγματα, εντός κι εκτός επικαιρότητας - πάντα με βλέμμα λοξό
«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη μου απέναντι στην ιστορία της παράταξης την οποία αγαπώ από μικρό παιδί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
«Αν κάποιος κρύβεται και δεν έχει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του, σίγουρα αυτός δεν είναι ο Δήμαρχος», σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος
Η συνάντηση με τον Σταύρο Αρναουτάκη
Τι δείχνουν τα νεότερα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ
Τι ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, όλες οι αλλαγές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.