- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καυγάς on air Καιρίδη-Ανεστίδη: «Με έχετε ταλαιπωρήσει πολύ στα Μάλγαρα» - «Καλά σας κάναμε»
Τηλεοπτική κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ και στον αγροτοσυνδικαλιστή των Μαλγάρων
Καυγάς on air Καιρίδη-Ανεστίδη: «Με έχετε ταλαιπωρήσει πολύ στα Μάλγαρα» - «Καλά σας κάναμε»
Καβγά στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ είχαν σήμερα το πρωί ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καιρίδης και ο αγροτοσυνδικαλιστής από το μπλόκο των Μαλγάρων, Κώστας Ανεστίδης.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Καιρίδης απευθύνθηκε στον κ. Ανεστίδη, ρωτώντας τον, αν υπάρχει άλλος κλάδος στον οποίον να μην πληρώνει ειδικό φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο και να υπάρχει φτηνό αγροτικό ρεύμα.
«Η κοινωνία το ζητάει εδώ και χρόνια. Και σε εσάς η κιλοβατώρα είναι στο μισό αυτού που πληρώνει ο υπόλοιπος Έλληνας, δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη αυτό», είπε ο κ. Καιρίδης, με τον αγροτοσυνδικαλιστή να του απαντά «αυτό είναι δικό σας θέμα, διότι εσείς μας ανεβάσατε τα κόστη στα χωράφια».
Παρεμβαίνοντας, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ Άκης Παυλόπουλος, ρώτησε: «Γιατί; Γιατί καλά του κάνατε;», ο κύριος Καιρίδης απόρησε: «Σε εμάς καλά κάνατε; Στον ελληνικό λαό; Ταλαιπωρείτε τον ελληνικό λαό, από τον ελληνικό λαό ζητάτε τα χρήματα, γιατί κάποιος πρέπει να πληρώσει για αυτά που ζητάτε…», κύριος Ανεστίδης επέμεινε «Να μιλήσουμε επί της ουσίας; Πετάτε την μπάλα στο καναβάτσο, κύριε Καιρίδη»!
Ο Κώστας Ανεστίδης εκπροσωπεί τους αγρότες από το μπλόκο των Μαλγάρων που θεωρούνται μεταξύ των «σκληρών» που δεν προσήλθαν στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό χθες Τρίτη στο Μαξίμου. Μάλιστα ο ίδιος είναι ένας από τους αγροτοσυνδικαλιστές που ελέγχονται για παράνομες επιδοτήσεις, και μάλιστα ελέγχεται για επιδοτήσεις συνολικού ύψους 122.000 ευρώ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπήρξε συνεχής παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων
Σταθερό προβάδισμα ΝΔ - Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτη η Καρυστιανού στην πρώτη της καταγραφή
Οι υψηλές τιμές των καυσίμων πλήττουν τη βιωσιμότητα των δρομολογίων και τις ακυρώσεις των αεροπορικών εταιρειών
Συνάντηση του προέδρου του Eurogroup με αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών της ΕΕ
Επί ελληνικής προεδρίας οι τελικές αποφάσεις της ΕΕ για τον προϋπολογισμό 2028-2034
Ποια άλλα επιδόματα πληρώνονται
Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί
«Δεν μας έφτανε το ριφιφί στον ΟΠΕΚΕΠΕ, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε την καταστροφή ζωικού κεφαλαίου»
«Δεν τολμάει κανείς να το πει ανοιχτά ούτε από την αντιπολίτευση» ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η νέα ανάρτησή του για την κριτική στην Ευρωπαία Εισαγγελέα
«"Πρόχειρη" και "ανεπαρκής" η αξιολόγηση που έκανε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία», είπε ο βουλευτής
Οι δικαιούχοι και με ποια κριτήρια δίνεται
Ποιος μπορεί να εκφράζεται υπέρ του κόμματος και της ιδεολογίας του;
Το μήνυμα του πρωθυπουργού για τα 59 χρόνια από το πραξικόπημα
Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας
Πότε μπαίνουν σε ιδιωτικό τομέα και Δημόσιο
Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα
Αναλυτικός πίνακας με τα μόρια ανά κατηγορία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.