- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Γιαννόπουλος για επίθεση Παππά: «Λέει ψέματα, δεν είχα πιει - Και με χτύπησε και με γρονθοκόπησε πισώπλατα»
Παρόντες στο περιστατικό ήταν τουλάχιστον άλλοι έξι δημοσιογράφοι και οι συνεργάτες του ευρωβουλευτή
«Ήμουν διαυγέστατος, δεν είχα κανένα πρόβλημα» τόνισε ο Νίκος Γιαννόπουλος
Ο Νίκος Γιαννόπουλος προχώρησε σε νέες δηλώσεις μετά τον ξυλοδαρμό του από τον ευρωβουλευτή Νίκο Παππά στο Στρασβούργο.
Μιλώντας στο Mega, τόνισε πως η παραδοχή του Νίκου Παππά ότι τον χτύπησε είναι ένα πρώτο βήμα, αλλά δεν αντανακλά την πλήρη αλήθεια. «Θέλω να πω ότι καλωσορίζω την παραδοχή του κ. Παππά, είναι ένα πρώτο βήμα για την παραδοχή της πλήρους αλήθειας, γιατί μέχρι στιγμής δεν λέει την πλήρη αλήθεια. Λέει επίσης και χοντροκομμένα ψέματα» δήλωσε ο δημοσιογράφος.
Όπως ανέφερε, στο περιστατικό δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ: «Ήμουν διαυγέστατος, δεν είχα κανένα πρόβλημα και ό,τι έγινε στη συνέχεια δεν οφείλεται σε καμία περίπτωση σε οποιαδήποτε επήρεια από το ποτό» τόνισε.
Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι στο παρελθόν υπήρξε δημοσιογραφική διένεξη μεταξύ τους, αλλά υπογράμμισε ότι αυτό δεν δικαιολογεί την αντίδραση του Νίκου Παππά. «Ξεπέρασε τα όρια» ανέφερε, προσθέτοντας πως παρόντες στο περιστατικό ήταν τουλάχιστον άλλοι έξι δημοσιογράφοι και οι συνεργάτες του ευρωβουλευτή.
Όπως περιέγραψε, ενώ αποχωρούσε από το μαγαζί, ο Νίκος Παππάς του έβαλε τρικλοποδιά και στη συνέχεια τον χτύπησε δυνατά στο πίσω μέρος του κεφαλιού. «Ο κ. Παππάς λέει "τον χτύπησα, αλλά δεν τον γρονθοκόπησα". Και σε αυτό λέει ψέματα. Και με χτύπησε και με γρονθοκόπησε. Πισώπλατα, την ώρα που αποχωρούσα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Με έβριζε λέγοντας σε χτύπησα γιατί κοίτα πώς είσαι», πρόσθεσε ο Νίκος Γιαννόπουλος, ενώ ανέφερε πως μετά το περιστατικό ο Νίκος Παππάς του έστειλε μηνύματα -που έσβησε λίγο μετά- και προσπάθησε να τον καλέσει στο κινητό του. «Μου έκανε έξι κλήσεις, απάντησα την πρώτη γιατί δεν ήξερα το νούμερο» είπε.
«Στα μηνύματα έλεγε πως ήθελε να απολογηθεί».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Στόχος μας η πρώτη θέση στα έσοδα από τουρισμό», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Το μήνυμα σε παιδιά και γονείς
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται πρώτοι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
«Γεμίζουμε με πράσινο πλατείες και γειτονιές της Αθήνας», το μήνυμα Χάρη Δούκα
Πότε και πού θα αναρτηθούν
Στην περιοχή του συμβάντος στέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ
Ποιοι δικαιούνται χρήματα και ποιες εργασίες καλύπτονται
Ρεκόρ μεταπολεμικής απήχησης για λαϊκιστές και αυταρχικούς στην Ευρώπη, με την Ελλάδα στην έκτη θέση, όπως τονίζει μελέτη του ΚΕΦΙΜ
Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο
Η ανάρτηση με αφορμή το τουρκολιβυκό μνημόνιο και το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού
«Η απόφασή μου δεν έχει να κάνει με κάποια καρέκλα, όπως πιθανόν κάποιοι θα επιχειρήσουν να παρουσιάσουν», τονίζει
Αντιπαράθεση Σκέρτσου με την αντιπολίτευση
Τι αναφέρει η κοινή δήλωση
Με αφορμή τα χαμηλά νούμερα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»
Στο επίκεντρο οι προοπτικές ανάπτυξης και η επέκταση του Μετρό προς τα δυτικά
«Στηρίζουμε τους εργαζόμενους με νέες δεξιότητες», δήλωσε η υπουργός Εργασίας
Διαφορετικές κατασκευές από τις εγκεκριμένες μελέτες
Τα βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.