- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σκέρτσος για Κωνσταντοπούλου μετά την επίθεση στη σύζυγό του: Αδίστακτη και βαθιά κυνική
Ο υπουργός Επικρατείας καταγγέλλει «χυδαία και αναιτιολόγητη επίθεση» προς τη σύζυγό του από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Σκέρτσος για Κωνσταντοπούλου μετά την επίθεση στη σύζυγό του: Αδίστακτη και βαθιά κυνική
Αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «εκπροσωπεί αυθεντικά την πολιτική δυστοπία για τον τόπο μας» και πως «δεν ενδιαφέρεται για την αλήθεια, αλλά για τη λάσπη», ο Άκης Σκέρτσος απαντά στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για το χθεσινό (18/12) «θερμό» επεισόδιο κατά τη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Στην ανάρτησή του, ο υπουργός Επικρατείας μειώνει ότι εξήγησε «καλόπιστα» το ζήτημα, όμως –όπως υποστηρίζει– η κυρία Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε να αναδιατυπώσει και «σκοπίμως» ανακύκλωσε ισχυρισμούς που, κατά τον ίδιο, «έχει ήδη αποδειχθεί ότι δεν ισχύουν», καταγγέλλοντας την εμπλοκή «μη πολιτικών προσώπων» στη μεταξύ τους πολιτική αντιπαράθεση.
Η ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χθες για άλλη μια φορά απέδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται για την αλήθεια, αλλά για τη λάσπη. Λάσπη που εκτοξεύει απολύτως συνειδητά, φτάνοντας στο σημείο να εμπλέκει τα μέλη των οικογενειών των πολιτικών της αντιπάλων και, στην περίπτωσή μου, τη γυναίκα μου.
Με την χυδαία και παντελώς αναιτιολόγητη επίθεση προς τη σύζυγό μου, επανέφερε - για δεύτερη φορά - μια συκοφαντία σε βαρος της που έχει ήδη ανακληθεί με διατύπωση δημόσιας συγγνώμης, ενώπιον του ποινικού δικαστηρίου, από την εφημερίδα «Αυγή» που την είχε αρχικά διακινήσει.
Παρότι καλόπιστα της το εξήγησα, όχι μόνο αρνήθηκε να αναδιατυπώσει, αλλά σκοπίμως ανακύκλωσε τις συκοφαντίες που έχει ήδη αποδειχθεί ότι δεν ισχύουν.
Το ότι επιλέγει να στοχοποιήσει συνειδητά (και ενώ γνωρίζει το ψεύδος) μη πολιτικά πρόσωπα, αποκαλύπτει ότι είναι αδίστακτη, βαθιά κυνική, αλλά και ουσιαστικά αδιάφορη απέναντι στην αλήθεια και τη δικαιοσύνη.
Ταυτόχρονα, αποδεικνύουν περίτρανα ότι το ενδιαφέρον της για τη θεσμική λειτουργία της Πολιτείας είναι υποκριτικό, καθώς σε κάθε ευκαιρία εργαλειοποιεί τις θεσμικές διαδικασίες ως ηχείο για τη διασπορά του τοξικού πολιτικού λόγου και του ψεύδους.
Μπορώ, πλέον, βάσιμα να υποστηρίξω και από προσωπική πείρα ότι διαθέτει τεκμήριο αναξιοπιστίας σε οτιδήποτε ισχυρίζεται για οποιονδήποτε, είτε εντός πολιτικής είτε εκτός.
Μιλάμε για μια πολιτικό που καμώνεται την αντισυστημική ενώ είναι παιδί του πολιτικού συστήματος.
Είναι το ίδιο πρόσωπο που στο ιδιωτικής χρήσης κόμμα της -μια και σε κανένα άλλο κόμμα δεν μπορεί να γίνει ανεκτός ο αυταρχισμός της- επιλέγει να τοποθετήσει ως βουλευτή χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση, δηλαδή χωρίς ψήφους, τον σύζυγό της και να προτείνει ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον πατέρα της.
Είναι η δήθεν υπέρμαχος των ευαλώτων και των γυναικείων δικαιωμάτων που όμως επιλέγει με τον πλέον κυνικό τρόπο να υπερασπίζεται ως δικηγόρος βιαστές γυναικών, να παρεμποδίζει με νομικά τερτίπια την εκδίκαση αυτών των υποθέσεων και να αμείβεται ταυτόχρονα από αυτούς.
Είναι, τέλος, η μόνη πολιτικός της σκοτεινής περιόδου του 2015 που επιμένει στην έξοδο της χώρας από το ευρώ, που θα οδηγούσε σε εξαθλίωση πρωτίστως τους φτωχούς και ευάλωτους συμπολίτες μας που δήθεν υπερασπίζεται.
Γεννήθηκε με προνόμια, μεγάλωσε με προνόμια, χρησιμοποιεί τα προνόμια για να μεταχειρίζεται βάναυσα αθώους ανθρώπους. Χθες στην εξεταστική τη γυναίκα μου. Δεν τα έβαλε με εμένα τον πολιτικό αντίπαλο. Αυτό ειναι δειλία και δεν είναι η πρώτη φορά.
Χθες το βράδυ αποδείχθηκε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν ορρωδεί. Ποτέ και προ ουδενός. Προσωπικά, όπως και κάθε άνθρωπος που πιστεύει βαθιά στη δημοκρατία και την ελευθερία, είμαι απέναντι της.
Όσα έγιναν μεταξύ Άκη Σκέρτσου και Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη στον Άκη Σκέρτσο, σημείωσε ότι είναι «παντρεμένος με την ελληνική Δικαιοσύνη». Ο κ. Σκέρτσος ρώτησε την κα Κωνσταντοπούλου εάν έχει πρόβλημα με την ιδιότητα της συζύγου του. «Όχι, έχω πρόβλημα με το γεγονός ότι η σύζυγός σας τυγχάνει μίας προνομιακής μεταχείρισης μεταξύ των δικαστών» απάντησε η κ. Κωνσταντοπούλου με τον κ. Σκέρτσο να επιχειρεί στη συνέχεια να αναγνώσει «τη διορθωτική δήλωση της εφημερίδας "Αυγή" που τη διέσυρε, λόγω της δικής μου ιδιότητας».
«Θα λάβετε νέα μήνυση και αγωγή, όπως έλαβε η εφημερίδα "Αυγή" και αναγκάστηκε να ανασκευάσει. Έχετε δικό σας τεκμήριο αναξιοπιστίας. Διότι ανακυκλώνετε ψεύδη τα οποία έχουν διαψευστεί. Λυπάμαι πάρα πολύ. Σας αντιμετώπισα με μεγάλο σεβασμό, και αυτή τη στιγμή επιχειρείτε δολοφονία χαρακτήρα. Κυρία Κωνσταντοπούλου έχετε πρόβλημα με τις γυναίκες; Υπερασπίζεστε ή διώκετε γυναίκες;», είπε ο υπουργός.
«Με χαρά» αποκρίθηκε η κ. Κωνσταντοπούλου προσθέτοντας «και τρεις θα λάβει ο κ. Μητσοτάκης για λογαριασμό σας».
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας απάντησε ότι η ίδια υπερασπίζεται τις γυναίκες «απέναντι σε εσάς, που είστε "αγκαζέ" με τους βιαστές, τους παιδοβιαστές και με τους υπόλογους...».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αιχμές για έλλειψη δημοκρατικού διαλόγου και συλλογικών διαδικασιών
«Διερωτώμαι τι θα λένε τώρα», επισημαίνει σε ανάρτησή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Χωρίς τέλος ο «πονοκέφαλος» για τους αδειούχους του Αυγούστου
Τι ισχύει με την προσαύξηση
Τι ώρα μπαίνουν τα λεφτά στα ΑΤΜ
«Αγρότες και κτηνοτρόφοι διαπιστώνουν ότι το πλαίσιο των επιδοτήσεων μπαίνει στα σωστά του θεμέλια» σημειώνει ο πρωθυπουργός
«Να μην αφήσουμε να περάσει ούτε μία μέρα για να προχωρήσουμε στις ενέργειες αποκατάστασης του δάσους που χάθηκε»
Ποιες εργασίες θα γίνουν
Πού και πώς κάνω την αίτηση
Προτεραιότητα η προστασία των πολιτών και η ταχεία καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών
Η είσοδος της Meridiam ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στον ενεργειακό τομέα της Ελλάδας - H σημασία της συμφωνίας
Για ανεπαρκή χρηματοδότηση κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ
«Τώρα είναι δικό μας χρέος να σταθούμε δίπλα σας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο Αλ Σισί εξέφρασε την συμπαράστασή του στην Ελλάδα για τις πρόσφατες πυρκαγιές
Ολοκληρώθηκαν 66.578 αιτήσεις - Στο 80% παραμένει η ποσοστιαία εγκρισιμότητα
Η ανακοίνωση από Αυγερινό, Κοκοτσάκη, Μουτσάτσου και άλλων 19 πρώην στελεχών του Κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
Η Meridiam αναλαμβάνει πλειοψηφικό πακέτο στην GSI - Υπογράφονται και οι έρευνες βυθού
Όσα αποφασίστηκαν στη διυπουργική υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.