- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ένταση στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα Πολάκη – Ραγκούση για τις διαρροές
O βουλευτής Χανιών βρέθηκε στο επίκεντρο των αντιπαραθέσεων
Ένταση στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ: Αντιπαράθεση Πολάκη – Ραγκούση για τις διαρροές
Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο Παύλος Πολάκης κατηγόρησε τον Γιάννη Ραγκούση για «παραπλανητικές διαρροές» προς τα μέσα ενημέρωσης.
Ο Παύλος Πολάκης που έχει εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή του στην πρόταση Φάμελλου για εκλογική συμπόρευση με τον Αλέξη Τσίπρα, φέρεται να στράφηκε εναντίον του πρώην υπουργού, προκαλώντας την οργισμένη αντίδρασή του. «Δες το κινητό μου», του απάντησε ο Ραγκούσης, σηκώνοντας τον τόνο της συζήτησης.
Ο Παύλος Πολάκης, σε ανάρτησή του λίγο αργότερα, επέμεινε πως κυκλοφορούν διαρροές που «δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».
Συγκεκριμένα αναφέρει: Επειδή βλέπω πολλές «διαρροές», που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα από την συνεδρίαση της Π.Γ, αυτά που είπα είναι τα εξής: 1) Την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα δεν την θεωρώ θετική εξέλιξη για τον ΣΥΡΙΖΑ, που πέρασε δύο διασπάσεις πρόσφατα και πήγε να ισορροπήσει μετά τις τελευταίες εκλογές για πρόεδρο και το πρόσφατο συνέδριο που διατυπώσαμε ένα ξεκάθαρο πρόγραμμα αριστερών προοδευτικών αλλαγών, πάνω στο οποίο καλέσαμε και καλούμε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις να τοποθετηθούν. Αντικειμενικά η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα διασπά και αδυνατίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό που μέχρι τώρα έχει καταλήξει και προτείνει ως λόγο και τακτική.
2) Προσωπικά αρνήθηκα να δώσω οποιαδήποτε συνέντευξη πριν την Πολιτική Γραμματεία και δεν μου αρέσει να βλέπω κάποιους να βγαίνουν στα κανάλια λες και είναι "εκπρόσωποι τύπου" του νέου κόμματος, όντας βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Φτάνει!!!
3) Θεωρώ πως όλοι και εννοείται και η όποια απόπειρα του Αλέξη Τσίπρα θα κριθεί πρώτα απ΄όλα και πάνω απ΄όλα από το πρόγραμμα που θα εκπέμψει σε σχέση με το τι έχει ανάγκη η κοινωνική πλειοψηφία μετά την καταστροφική εξαετία Μητσοτάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα διατυπωμένο στο συνέδριο και με ανάλυση των αξόνων του πρόσφατα στη ΔΕΘ από τον Σωκράτη Φάμελλο και στη βάση αυτή καλεί τους πάντες και πρώτα απ΄όλα τον ελληνικό λαό.
4)Αυτά που μέχρι στιγμής έχω ακούσει (πολύ λίγα και γενικόλογα) σε προγραμματικό επίπεδο από τον Αλέξη Τσίπρα πχ για "ταμείο εφοπλιστών" εμένα δεν με εμπνέουν!
5) Προφανώς δεν υπάρχουν μεσσίες, αλλά συλλογική προσπάθεια και λαϊκό κίνημα που αν δεν κινηθεί δεν θα αλλάξει τίποτα! Γι αυτό συνεχίζουμε τον ασυμφιλίωτο αγώνα απέναντι στην διαπλοκή και την πτώση του παρακράτους Μητσοτάκη με βάση τις θέσεις που έχουμε καταλήξει. Εγώ ήμουν και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καλώ όλους να ξεκαθαρίσουν την θέση τους.
Συνεχίζουμε τον ασυμφίλιωτο αγώνα απέναντι στη διαπλοκή και την πτώση του παρακράτους Μητσοτάκη με βάση τις θέσεις που έχουμε καταλήξει» .
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικός πίνακας με τα μόρια ανά κατηγορία
Η σκανδαλολογία είναι βούτυρο στο ψωμί ενός άφρονος κλάσματος του πολιτικού μας συστήματος που είναι φτιαγμένο για να την εκμεταλλεύεται.
Προσυνέδριο ΝΔ στο Ηράκλειο - Έμφαση σε 12μηνο τουρισμό, τεχνολογία και βιώσιμη ανάπτυξη νησιών
Στο επίκεντρο άμυνα, οικονομία και πολιτισμός, με νέα ώθηση στη στρατηγική συνεργασία
«Με έχουν ελέγξει οι πάντες, δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου», δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Τα νέα οχήματα παρουσιάστηκαν στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη
Ομόφωνη εισήγηση του Γενικού Συμβουλίου, στο Υπουργικό Συμβούλιο η τελική απόφαση
Πώς αποκαλύπτεται η ευαλωτότητα της ελληνικής οικονομίας που εξαρτάται υπέρμετρα από τον τουρισμό
Υψηλοί τόνοι στην Επιτροπή Δεοντολογίας, με αντιπαράθεση για την εξέταση εμπλεκόμενων προσώπων
Όταν υπερασπίζεσαι το ψέμα σου ως «ασήμαντο»
Πότε η ονομαστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια
Πότε θα δοθεί η πρώτη ενισχυμένη πληρωμή
«Όταν είσαι πολύ εκνευρισμένος το κινητό πρέπει να φεύγει από το χέρι σου»
Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο
Ποιες μεγάλες αλυσίδες δεν θα λειτουργήσουν
«Έχει ζητήθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό η συνάντηση με την Κοβέσι»
Τι ισχύει με την προσαύξηση στους μισθωτούς
«Απαιτούνται ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση των υπέρογκων επιτοκίων σε καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες»
Τελικά πόσα Κράτη Δικαίου έχουμε σε αυτή τη χώρα;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.