- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πολάκης: Ήμουν και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ - Να ξεκαθαρίσουν όλοι τις θέσεις τους
Με αφορμή τα όσα έγιναν στην Πολιτική Γραμματεία και την πρόταση Φάμελλου για συμπόρευση με τον Τσίπρα
Πολάκης: Ήμουν και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ - Να ξεκαθαρίσουν όλοι τις θέσεις τους
Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκε από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ η πρόταση του προέδρου του κόμματος Σωκράτη Φάμελλου για εκλογική συμπόρευση με τον Αλέξη Τσίπρα. Λίγη ώρα μετά σε ανάρτησή του στα social media, ο Παύλος Πολάκης παραθέτει όσα υποστήριξε κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη
Επειδη βλεπω πολλες «διαρροες» που δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα ,απο τη συνεδριαση της Πολιτικης Γραμματειας , αυτα που ειπα καθαρα ειναι τα εξης:
1) Την παραιτηση του Αλεξη Τσιπρα δεν τη θεωρω θετικη εξελιξη για το Συριζα-ΠΣ που περασε δυο διασπασεις προσφατα και πηγε να ισορροπησει μετα τις τελευταιες εκλογες για προεδρο και το προσφατο συνεδριο,όπου διατυπωσαμε ενα ξεκαθαρο προγραμμα αριστερων προοδευτικων αλλαγων πανω στο οποιο καλεσαμε και καλουμε ολες τις δημοκρατικες δυναμεις να τοποθετηθουν και να συμπορευθούν!
Αντικειμενικα η παραίτηση του Αλεξη διασπά και αδυνατιζει το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αυτο που μεχρι τωρα εχει καταληξει και προτεινει ως λογο και τακτικη !
2) Προσωπικα αρνηθηκα να δωσω οποιαδηποτε συνέντευξη πριν την Πολιτικη Γραμματεια και δεν μου αρεσει να βλεπω καποιους να βγαινουν στα καναλια λες και ειναι «εκπροσωποι τυπου» νεου κομματος υπο κατασκευη ,οντας βουλευτες του Συριζα!!!ΦΤΑΝΕΙ !!
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εχει προγραμμα διατυπωμενο στο συνεδριο και με αναλυση των αξονων του προσφατα στη ΔΕΘ απο τον Σωκρατη Φαμελλο και στη βαση αυτη καλει τους πάντες και πρωτα απ όλα τον Ελληνικο λαο .
4)Αυτα που μεχρι στιγμης εχω ακούσει (πολυ λιγα και γενικόλογα ) σε προγραμματικο επιπεδο απο τον Αλεξη Τσιπρα π.χ, για «ταμειο εφοπλιστων» εμενα δεν με εμπνέουν!
5)Προφανως και δεν υπαρχουν ΜΕΣΣΙΕΣ,αλλα συλλογικη προσπαθεια και λαικο κινημα που αν δεν κινηθει δεν θα αλλαξει τιποτα!
Γι αυτο
Συνεχιζουμε τον ασυμφιλιωτο αγωνα απεναντι στη διαπλοκη και την πτωση του παρακρατους Μητσοτακη με βαση τις θεσεις που εχουμε καταληξει .
Εγω ημουν και θα ειμαι ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καλώ ολους να ξεκαθαρίσουν τη θεση τους .
Αυτα ειπα ΑΚΡΙΒΩΣ και ο,τι άλλο διαβασετε ειναι ψεμματα .
Επειδη βλεπω πολλες «διαρροες» που δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα ,απο τη συνεδριαση της Πολιτικης Γραμματειας ,...
Posted by Παυλος Πολακης on Thursday, October 23, 2025
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρέπεμψαν μάλιστα στη σημερινή συνέντευξη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών
Tο θέμα αυτό κυριάρχησε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων
Ο Βάλντις Ντομπρόβσκις ξεκαθάρισε ότι «δεν μπορούμε να δημιουργούμε συνεχώς νέες δημοσιονομικές εξαιρέσεις»
Θερμό επεισόδιο on και off κάμερα
Τι αναφέρει ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
Μια εμβληματική επένδυση με σημαντικό αποτύπωμα στην απασχόληση, την ελληνική οικονομία και την τοπική κοινωνία
Οι τελευταίες δηλώσεις του αμερικανού ΥΠΕΞ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
«Ο νόμος είναι σαφής, δεν περιορίζεται το συνέρχεσθαι σε καμία περίπτωση», τόνισε ωστόσο
Ζητά τη διαγραφή Κωνσταντόπουλου μετά από τηλεοπτική κόντρα
Συζητήθηκε επίσης η διαχείριση των δικτύων εκμετάλλευσης άτυπων μεταναστών
Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το 1ο ΚΑΠΗ Ιλίου και συνομίλησε με πολίτες και προσωπικό
«Η λύση του στεγαστικού είναι να κάνουμε την Αθήνα μπετόν πάνω στο μπετόν;»
«Κινητήριος δύναμη της ανάπτυξης είναι κυρίως οι επενδύσεις»
Ο απολογισμός του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ για την επίσκεψή του στην Αθήνα
Σε τεντωμένο σκοινί η κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Μετρήσιμα αποτελέσματα από τη μεταρρύθμιση του Δικαστικού Χάρτη -
Γιατί προχωρά σε έκτακτη πληρωμή ο ΟΠΕΚΑ
Ένα από τα βασικά μηνύματα της φετινής έρευνας είναι ότι οι Έλληνες εργαζόμενοι προσαρμόζονται γρήγορα
Το κάλεσμα που απηύθυνε στους πολίτες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.