Πολιτικη & Οικονομια

Μαρινάκης για αποχώρηση Κωνσταντοπούλου: Αντιδημοκρατικό σόου σε ζωντανή μετάδοση

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνει λόγο για προσβολή στη δημοσιογραφία και επίθεση στην ελευθερία του Τύπου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης χαρακτήρισε την αποχώρηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου από εκπομπή του ΣΚΑΪ επίθεση στην ελευθερία του Τύπου.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σχολίασε την αποχώρηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου από τηλεοπτική εκπομπή © Eurokinissi/Ραφαήλ Γεωργιάδης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης χαρακτήρισε την αποχώρηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου από εκπομπή του ΣΚΑΪ επίθεση στην ελευθερία του Τύπου.

«Η σημερινή αποχώρηση της κ. Κωνσταντοπούλου από την τηλεοπτική εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ συνιστά βάναυση προσβολή στη δημοσιογράφο και ευθεία επίθεση στην ελευθερία του Τύπου», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Ο Παύλος Μαρινάκης επισημαίνει ότι στην πραγματικότητα κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα, υπογραμμίζοντας ότι «είναι γνωστό, ότι όσοι «κραυγάζουν» για το κράτος δικαίου και την ελευθερία του Τύπου, αναπαράγοντας ασύστολα ψεύδη από ατεκμηρίωτες έρευνες, είναι εκείνοι που στην πράξη το υπονομεύουν συνειδητά και διαχρονικά».

Καταλήγοντας ο κ. Μαρινάκης αναφέρει «η κα Κωνσταντοπούλου αρχικά επιτίθεται στους δικαστές, προσπαθώντας να τους υποκαταστήσει. Στη συνέχεια, όταν δεν της αρέσουν οι ερωτήσεις που δέχεται, αποχωρεί από μια συνέντευξη. Και αν για την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας όλα αυτά τα θλιβερά είναι δυστυχώς παραπάνω από αναμενόμενα, όσοι κατά καιρούς συμπορεύονται μαζί της, συνυπογράφοντας προτάσεις δυσπιστίας ή υιοθετώντας τους ακραίους ισχυρισμούς της, έχουν κάτι να μας πουν για το σημερινό αντιδημοκρατικό σόου σε ζωντανή μετάδοση;».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY