Πολιτικη & Οικονομια

Διαμαντοπούλου για ΠΑΣΟΚ: Να μην γίνουμε ούτε Καρυστιανού, ούτε Κωνσταντοπούλου

«Να διατηρήσουμε την πολιτική ισορροπία στο σύστημα» είπε η πρώην υπουργός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άννα Διαμαντοπούλου
© ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/EUROKINISSI

Το μήνυμα της Άννας Διαμαντοπούλου για τη στάση του ΠΑΣΟΚ ως Αντιπολίτευση

Σε μία δήλωση - που θεωρήθηκε από πολλούς ως μήνυμα με αποδέκτες το ίδιο το ΠΑΣΟΚ - προχώρησε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Νομαρχιακής Επιτροπής στο Κιλκίς η Άννα Διαμαντοπούλου

Η Άννα Διαμαντοπούλου ρωτήθηκε για τη στάση που τήρησε το ΠΑΣΟΚ για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών. «Βγήκε η Καρυστιανού. Πολύ ωραία. Έγινε το ''δεν έχω οξυγόνο'' και μαζεύτηκε ένα εκατομμύριο κόσμος. Μήπως θυμάστε τι επακολούθησε; Μήπως θυμάστε ότι δημιουργήθηκε ξαφνικά η Κωνσταντοπούλου; Μήπως αυτού του είδους η αντίδραση μπορεί να φέρει τη χειρότερη μορφή λαϊκισμού που την είδαμε επί Τσίπρα; Εμείς δεν είμαστε ένα κόμμα που θα γίνει Κωνσταντοπούλου. Εμείς είμαστε ένα κόμμα που ερχόμαστε από έναν πολύ μεγάλο πολιτικό που έπιανε τις μάζες επί της ουσίας. Δεν έβγαζε απλώς τον κόσμο στους δρόμους», σχολίασε. «Εμείς έχουμε την ευθύνη, όχι να γίνουμε Κωνσταντοπούλου ή Καρυστιανού, αλλά να φέρουμε τα ζητήματα στη Βουλή, να δώσουμε όλα τα στοιχεία, να απαιτήσουμε απαντήσεις. Συμμετείχαμε βέβαια σε όσες εκδηλώσεις έγιναν, αλλά η θεσμική μας λειτουργία είναι αυτή που θα αλλάξει τα δεδομένα». 

Η κ. Διαμαντοπούλου επεσήμανε ότι ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ είναι να διατηρήσει την ισορροπία στο πολιτικό σύστημα, κρατώντας αποστάσεις από τις τακτικές του ΣΥΡΙΖΑ. «Έχει πολύ μεγάλη σημασία να διατηρήσουμε τον πολιτικό διάλογο, να διατηρήσουμε την πολιτική ισορροπία στο σύστημα. Αλλιώς, σε μια Ευρώπη που "εκτινάσσεται" και είναι όλοι στους δρόμους- γιατί τα περάσαμε όλα αυτά, τις γροθιές, τις φωνές και να σπάζουμε τζάμια και να βρίζουμε τους αντιπάλους, τα ζήσαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ- Εμείς λοιπόν λέμε, δεν θα τα ξανακάνουμε, εμείς θέλουμε μια χώρα με πολιτική ηρεμία».

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΙΛΚΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY