- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν τη ΝΔ να αυξάνει το προβάδισμά της
Marc και GPO καταγράφουν ενίσχυση μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη - Παραμένει δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
Δημοσκοπικές μετρήσεις των Marc και GPO καταγράφουν ενίσχυση της ΝΔ μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ - Το ΠΑΣΟΚ παραμένει δεύτερο.
Η Νέα Δημοκρατία φαίνεται να κερδίζει έδαφος μετά τις ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, σύμφωνα με δύο νέες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Στη δημοσκόπηση της Marc, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν και μετά τη ΔΕΘ για λογαριασμό της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η πρόθεση ψήφου για τη Νέα Δημοκρατία ανέβηκε από το 25,3% στο 27%, με την εκτίμηση ψήφου να φτάνει το 31%.
Το κόμμα εξασφαλίζει έτσι προβάδισμα 17,5 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΠΑΣΟΚ, που παραμένει στο 13,5%.
Αντίστοιχη εικόνα καταγράφει και η GPO για τα Παραπολιτικά, με τη ΝΔ να φτάνει στο 29,7% στην εκτίμηση ψήφου και το ΠΑΣΟΚ στο 14,3%.
Σταθερά χαμηλά κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ενισχυμένα εμφανίζονται η Ελληνική Λύση, το ΚΚΕ και η Πλεύση Ελευθερίας.
Παράλληλα, η έρευνα καταγράφει περιορισμένη αλλά θετική απήχηση των φορολογικών μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. Περίπου το ένα τρίτο των πολιτών δηλώνει ότι τα κρίνει θετικά, αν και η πλειοψηφία εξακολουθεί να διατηρεί επιφυλάξεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.