Πολιτικη & Οικονομια

Διαμαντοπούλου: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στη λογική «εμείς έχουμε την πλειοψηφία»

Η απάντηση στις δηλώσεις του Α. Γεωργιάδη

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άννα Διαμαντοπούλου
Διαμαντοπούλου: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στη λογική «εμείς έχουμε την πλειοψηφία» © ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/EUROKINISSI

Η Άννα Διαμαντοπούλου απαντά στις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και την πλειοψηφία

Απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη και τις δηλώσεις του για το ποιος έχει την αρμοδιότητα να κρίνει αν πρέπει να ελεγχθούν πρώην υπουργοί για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ έδωσε μέσα από τοποθέτησή της στο Action24 η Άννα Διαμαντοπούλου. 

«Αυτό το τεράστιο σκάνδαλο δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στη λογική "εμείς έχουμε την πλειοψηφία και άμα σας αρέσει". Ή λέει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή "εμείς έχουμε την πλειοψηφία, εμείς θα καθαρίσουμε". Αυτό είπε ο κ. Γεωργιάδης και με το μάγκικο ύφος αυτό. Εδώ η οργάνωση αυτού του ζητήματος έχει χαρακτηριστικά εγκληματικής οργάνωσης με αρχηγό, με προϊόν, με διαδικασίες, με διακίνηση εκατομμυρίων χρημάτων», είπε στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» η Άννα Διαμαντοπούλου για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY