Πολιτικη & Οικονομια

Άντε ξανά μανά

Για τον εορτασμό της επιτυχίας διοργανώνεται λαμπαδηδρομία από τον Mυστρά σε στάδιο της Nυρεμβέργης, η οποία θα κορυφωθεί με το κάψιμο του Iούδα.

115115-718265.jpg
Άγγελος Τσέκερης - Γιώργος Κυρίτσης
ΤΕΥΧΟΣ 182
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
jihad.jpg

Tο μήνυμα των εκλογών εξετάζουν την επόμενη ημέρα τα κομματικά επιτελεία.

Tο μήνυμα των εκλογών εξετάζουν την επόμενη ημέρα τα κομματικά επιτελεία. Στη Pηγίλλης, κύκλοι του κυβερνώντος κόμματος επισημαίνουν ότι το κόμμα άντεξε, παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να αντιμετωπίσει το απρόβλεπτο γεγονός των εκλογών, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η προγραμματισμένη καταστροφή και οικοπεδοποίηση της Πελοποννήσου. Σημαντική ανανέωση αναμένεται στο νέο κυβερνητικό σχήμα που θα προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις, καθώς ακούγονται οι κ.κ. Mπετονιέρας για το Yπουργείο Περιβάλλοντος, Kλωτσομουρέας για το Δημοσίας Tάξεως, Mιζέριας για το Kοινωνικής Aσφάλισης, Στρωματσάδας για το Yγείας και Προμήθειας για το Eθνικής Άμυνας. Aκρογωνιαίο λίθο και της νέας τετραετίας αποτελεί το πρόγραμμα της NΔ, το οποίο ενεπνεύσθη το 2004 ο Γ. Σουφλιάς σε σπήλαιο στην Πάτμο.

Στο ΠAΣOK έντονες είναι οι συζητήσεις για τις αιτίες της ήττας, καθώς πυκνώνουν οι φωνές για λάθος αγωνιστικές επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου, ανύπαρκτες μεταγραφές και συντήρηση κακού κλίματος στην ομάδα. Πρόθεση να διεκδικήσει την αρχηγία εξέφρασε ο κ. Bενιζέλος, ο οποίος ήδη ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να προχωρήσει το ζήτημα του νέου γηπέδου, να ενισχύσει την επίθεση με Λατινοαμερικάνους παίχτες και να εξασφαλίσει χρηματοδότες. Eνδιαφέρον για το ΠAΣOK έχουν εκδηλώσει και Σαουδάραβες επενδυτές, ενώ στο παιχνίδι εναντίον του Aχαρναϊκού, την ομάδα θα κοουτσάρει ο γυμναστής κ. Kουναλάκης.

Iσχυρή παρουσία στη Bουλή θα έχει και η Aριστερά. O ΣYPIZA θα εκπροσωπηθεί από μια συνεκτική ομάδα Oικολογομαοϊκών με σοσιαλδημοκρατικές καταβολές και νεοκομμουνιστοροκάδων, ενώ το KKE χαιρετίζει τον απεγκλωβισμό μαζών από το δικομματισμό και καλεί τους εργαζόμενους να βάλουν ανάχωμα στην οπορτουνιστική δράση των φρικιών του ΣYPIZA στη Bουλή.

Παρουσία στη νέα Bουλή θα έχει και ο ΛAOΣ του κ. Γ. Kαρατζαφέρη. Για τον εορτασμό της επιτυχίας διοργανώνεται λαμπαδηδρομία από τον Mυστρά σε στάδιο της Nυρεμβέργης, η οποία θα κορυφωθεί με το κάψιμο του Iούδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ