- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΠΑΣΟΚ για ανάρτηση Μητσοτάκη: Ρεσιτάλ υποκρισίας από τον πρωθυπουργό
Για καθεστώς σήψης και διαφθοράς κάνει λόγο η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για ανάρτηση Κυριάκου Μητσοτάκη: «Ρεσιτάλ υποκρισίας από τον πρωθυπουργό για να καλύψει το καθεστώς σήψης και διαφθοράς»
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με ανακοίνωση του Γραφείου Τυπου του κόμματος, σχολίασε αιχμηρά την κυριακάτικη ανάρτηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Ο πρωθυπουργός σήμερα παραδέχτηκε πως έχει αποτύχει και πως δεν θα ακούσουμε από αυτόν συμψηφισμούς», αναφέρει στο σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τονίζει:
«Όμως, την ίδια ώρα που υποκριτικά προσποιείται τον "ακριβοδίκαιο, μεταρρυθμιστή κυβερνήτη" που θα τα βάλει με το "βαθύ κράτος" για χιλιοστή φορά, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της "Ομάδας Αλήθειας" αβαντάρουν το καθεστώς σήψης και διαφθοράς που έστησαν απομυζώντας το κράτος και τις δυνατότητες της χώρας. Τώρα που η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία τους ξεσκέπασε, πανικόβλητοι επικαλούνται χρόνιες παθογένειες για να εξαιρέσουν από τις ευθύνες τον πρωθυπουργό, που πάλι "δεν ήξερε-δεν κατάλαβε"».
«Ας το γνωρίζουν: Δεν θα επιτρέψουμε να αποδράσουν από την ευθύνη και την αλήθεια», καταλήγει το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.