Πολιτικη & Οικονομια

Μαρινάκης για Σινά: Καμία διαφοροποίηση στα συμφωνηθέντα

H αντίδραση του Μαξίμου

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρινάκης για Σινά: Καμία διαφοροποίηση στα συμφωνηθέντα
© EUROKINISSI

Μαρινάκης για Σινά: Καμία διαφοροποίηση στα συμφωνηθέντα

«Σχετικά με την Μονή Αγίας Αικατερίνης της Μονής Σινά, ο Έλληνας Πρωθυπουργός παραμένει στην δέσμευση που έλαβε δημοσίως και κατ' ιδίαν από τον Πρόεδρο της Αιγύπτου κατά τη διάρκεια του ανώτατου συμβουλίου συνεργασίας των δύο χωρών στην Αθήνα για την διατήρηση του λατρευτικού Ελληνορθόδοξου χαρακτήρα της Μονής και αναμένει άμεσα την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας, όπως είχε διαμορφωθεί μεταξύ των μερών», δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης για τις εξελίξεις με τη Μονή Σινά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε:

«Όταν γίνει γνωστό το επίσημο και συνολικό περιεχόμενο της δικαστικής απόφασης και αξιολογηθεί σχετικά, θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση. Από ελληνικής πλευράς δεν αναμένουμε οποιαδήποτε διαφοροποίηση στα συμφωνηθέντα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY