ΑΑΔΕ: 10 ημέρες λουκέτο σε πιτσαρία - Ξήλωσε τη σήμανση της φοροδιαφυγής
Στο Παλαιό Φάληρο - Τοποθέτησαν γλάστρες μπροστά σε δεύτερο αυτοκόλλητο
ΑΑΔΕ: 10 ημέρες λουκέτο σε πιτσαρία στο Παλαιό Φάληρο επειδή ξήλωσε τη σήμανση της φοροδιαφυγής - Τι διαπίστωσαν οι ελεγκτές που έκαναν αυτοψία
Η μη έκδοση αποδείξεων ή η μη διασύνδεση ταμειακών με POS ή με την ΑΑΔΕ δεν είναι τα μόνα θέματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στους ελέγχους που κάνουν στην αγορά.
Είναι και η μη συμμόρφωση στις κυρώσεις που επιβάλλουν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ. Αυτό συνέβη στο Παλαιό Φάληρο, σε πολύ γνωστή πιτσαρία της περιοχής.
Την Κυριακή, οι ελεγκτές επισκέφθηκαν την επιχείρηση και διαπίστωσαν ότι δεν είχε εκδώσει δεκατρείς αποδείξεις.
Έτσι, έβαλαν λουκέτο για 48 ώρες, με την επιχείρηση να κλείνει την Δευτέρα.
Επανήλθαν όμως για αυτοψία μία μέρα μετά, για να δουν αν η πιτσαρία είχε συμμορφωθεί με τις κυρώσεις και παρέμενε κλειστή. Και τότε, διαπίστωσαν ότι το ένα από τα δύο αυτοκόλλητα της ΑΑΔΕ, «ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ» που είχαν αναρτηθεί στην είσοδο, είχε αφαιρεθεί.
Και δεν είναι μόνο αυτό: Μπροστά από το άλλο αυτοκόλλητο είχαν τοποθετηθεί γλάστρες, με αποτέλεσμα αυτό να μην είναι ορατό από τους διερχόμενους.
Μετά από αυτό, οι ελεγκτές προχώρησαν στην εκ νέου επιβολή της ποινής του κλεισίματος, αυτή τη φορά όμως, για δέκα ημέρες.
Αυτό δηλαδή που προβλέπει ο νόμος, όταν παραβιάζεται η αρχική αναστολή λειτουργίας. Όσο για τα βιβλία της επιχείρησης; Ελέγχονται εξονυχιστικά και σε βάθος χρόνου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ισχύει για τις μεταφορές μεταξύ φίλων
Τελετή με υψηλό συμβολισμό στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας
Υποχωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, «φρένο» σε σενάρια Τσίπρα και Καρυστιανού
Η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών στη Γενική Γραμματέα Μεταφορών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
Πέντε μέλη της διοίκησης έκαναν λόγο για σοβαρά ζητήματα θεσμικής λειτουργίας
Η αντιπολίτευση μιλά για «χρηματοδότηση»
Με ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή – Στρατηγική συνεργασία σε εκπαίδευση, γλώσσα, ιστορία, πανεπιστήμια
Μια συζήτηση αφιερωμένη στο θέμα του βιβλίου του «Η Μεγάλη Επιστροφή»: την ελληνική οικονομία, τις προκλήσεις της, τα λάθη που προηγήθηκαν αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι.
Επιδοτείται και η μερική απασχόληση
Οι δικαστές θα έχουν άμεση και πλήρη πρόσβαση στον φάκελο κάθε υπόθεσης
Η κυβέρνηση έθεσε ως προϋπόθεση για τη συνάντηση να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι
Τι αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου
Ο Van Weel σε συνάντηση με τον Γ. Γεραπετρίτη: Η Ελλάδα σημαντικός παράγοντας ασφάλειας
Οι δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών
Ο πρωθυπουργός για τον νέο ψηφιακό δικαστικό φάκελο
Παραμένει υψηλή η φορολογική επιβάρυνση, παρά τη μικρή βελτίωση σε σχέση με το 2024
«Παραπληροφόρηση από τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ – Το μέτρο για τα ταξί μηδενικών ρύπων αφορά λιγότερο από το 1%»
Ο πρωθυπουργός αποχαιρετά τον πρώην Πρόεδρο Κύπρου, αναδεικνύοντας μεταρρυθμίσεις και ευρωπαϊκή πορεία
Συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.