- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καραμπελιάς για Βελόπουλο - Κωνσταντοπούλου από τη χθεσινή επεισοδιακή εκδήλωση στον Ιανό
«Το αφήγημα του Βελόπουλου για τα Τέμπη ανέλαβε να κοινωνικοποιήσει - με επικεφαλής την κ. Κωνσταντοπούλου - η Αριστερά»
Γιώργος Καραμπελιάς για Κυριάκο Βελόπουλο - Ζωή Κωνσταντοπούλου από τη χθεσινή επεισοδιακή εκδήλωση στον Ιανό
Ο Γιώργος Καραμπελιάς μίλησε το βράδυ της Δευτέρας (28.4) στον Ιανό και την εκδήλωση με θέμα «Η πολιτική τυμβωρυχία των Τεμπών», για «τους αρνητικούς ήρωες» της περιόδου μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Ο κ. Καραμπελιάς υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος κατέχει την πρωτοκαθεδρία, αφού - επισημαίνει - ότι ήταν ο πρώτος που μίλησε για ύποπτο υλικό από το βήμα της Βουλής μόλις τέσσερις ημέρες μετά την τραγωδία. Αναφέρει δε ότι «το αφήγημα του Βελόπουλου ανέλαβε να κοινωνικοποιήσει - με επικεφαλής την κ. Κωνσταντοπούλου - η Αριστερά. Γιατί αν έμενε στον κ. Βελόπουλο, γιατί - όπως ξέρετε - έχει χαμηλή αξιοπιστία, δεν θα μπορούσε να πάρει ευρύτερη διάσταση. Επομένως, έπρεπε να πάρει την μπάλα η Αριστερά με επικεφαλής την κ. Κωνσταντοπούλου, για να προωθήσει τις ίδιες απόψεις».
«Αρχικώς, ως προς τους αρνητικούς ήρωες της περιόδου, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε στον κ. Κυριάκο Βελόπουλο την πρωτοκαθεδρία. Τέσσερις ημέρες μετά το συμβάν ήταν ο πρώτος που μίλησε για ύποπτο υλικό στη Βουλή, ενώ στις 16 Μαρτίου και τις 18.11 του 2023 και πάλι στη Βουλή, όχι μόνο επέμενε για τη μεταφορά του παράνομου υλικού, αλλά - όπως ανέφερε τότε - υπεύθυνος ήταν ο διευθυντής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο οποίος είναι μαφιόζος Ιταλός που μεταφέρει παράνομες ουσίες και στην Ελλάδα και ο οποίος δικάζεται οσονούπω στο Παλέρμο, σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο. Αυτά τα λέει δημοσίως στη Βουλή, δεν υπάρχει καμία απάντηση βεβαίως, όλα περνάνε στο ντούκου. Μάλιστα, η κ. Καρυστιανού, σε επιτροπή της Βουλής, αναγνώρισε στις 24 Ιανουαρίου 2024 ότι και η ίδια αφυπνίστηκε από τον κ. Βελόπουλο. Αυτός άρχισε τη διαδικασία. Στη συνέχεια για να μην αφήσει καμία αμφιβολία για τους εντολοδόχους τους, λέει στις 7 Μαρτίου του 2024: "γιατί οι πρώτοι που πήγαν στο σημείο ήταν κλιμάκιο της Αεροπορίας; Δεν ήταν ούτε η Αστυνομία, ούτε η Πυροσβεστική. Αληθεύει ότι έκανε έλεγχο η ειδική ομάδα βιολογικού πολέμου και αν ναι, γιατί; Στη Λάρισα σταθμεύουν οκτώ drones Αμερικάνων. Το εν λόγω καύσιμο έρχεται από το εξωτερικό, είναι 100 οκτανίων. Αυτά πετούν τα drones στη Μαύρη Θάλασσα για να κατασκοπεύουν τους Ρώσους". Έπρεπε να κάνει μία φορά σε εντολοδόχους. Αυτό πριν ξυπνήσει το ΚΚΕ και αρχίσει να μιλάει για παράνομα ΝΑΤΟϊκά καύσιμα. Είχε ήδη ξεκινήσει ο Κυριάκος Βελόπουλος. Το αφήγημα του Βελόπουλου ανέλαβε να κοινωνικοποιήσει - με επικεφαλής την κ. Κωνσταντοπούλου - η Αριστερά. Γιατί αν έμενε στον κ. Βελόπουλο, γιατί - όπως ξέρετε - έχει χαμηλή αξιοπιστία, δεν θα μπορούσε να πάρει ευρύτερη διάσταση. Επομένως, έπρεπε να πάρει την μπάλα η Αριστερά με επικεφαλής την κ. Κωνσταντοπούλου, για να προωθήσει τις ίδιες απόψεις», είπε συγκεκριμένα ο Γιώργος Καραμπελιάς, όπως μπορείτε να ακούσετε και στο βίντεο που ακολουθεί.
Διαβάστε επίσης → «Έξω οι τραμπούκοι, έξω οι αλήτες»: Επεισόδια στον Ιανό σε συζήτηση για τα Τέμπη
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.