- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Καραμπελιάς για Βελόπουλο - Κωνσταντοπούλου από τη χθεσινή επεισοδιακή εκδήλωση στον Ιανό
«Το αφήγημα του Βελόπουλου για τα Τέμπη ανέλαβε να κοινωνικοποιήσει - με επικεφαλής την κ. Κωνσταντοπούλου - η Αριστερά»
Γιώργος Καραμπελιάς για Κυριάκο Βελόπουλο - Ζωή Κωνσταντοπούλου από τη χθεσινή επεισοδιακή εκδήλωση στον Ιανό
Ο Γιώργος Καραμπελιάς μίλησε το βράδυ της Δευτέρας (28.4) στον Ιανό και την εκδήλωση με θέμα «Η πολιτική τυμβωρυχία των Τεμπών», για «τους αρνητικούς ήρωες» της περιόδου μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Ο κ. Καραμπελιάς υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος κατέχει την πρωτοκαθεδρία, αφού - επισημαίνει - ότι ήταν ο πρώτος που μίλησε για ύποπτο υλικό από το βήμα της Βουλής μόλις τέσσερις ημέρες μετά την τραγωδία. Αναφέρει δε ότι «το αφήγημα του Βελόπουλου ανέλαβε να κοινωνικοποιήσει - με επικεφαλής την κ. Κωνσταντοπούλου - η Αριστερά. Γιατί αν έμενε στον κ. Βελόπουλο, γιατί - όπως ξέρετε - έχει χαμηλή αξιοπιστία, δεν θα μπορούσε να πάρει ευρύτερη διάσταση. Επομένως, έπρεπε να πάρει την μπάλα η Αριστερά με επικεφαλής την κ. Κωνσταντοπούλου, για να προωθήσει τις ίδιες απόψεις».
«Αρχικώς, ως προς τους αρνητικούς ήρωες της περιόδου, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε στον κ. Κυριάκο Βελόπουλο την πρωτοκαθεδρία. Τέσσερις ημέρες μετά το συμβάν ήταν ο πρώτος που μίλησε για ύποπτο υλικό στη Βουλή, ενώ στις 16 Μαρτίου και τις 18.11 του 2023 και πάλι στη Βουλή, όχι μόνο επέμενε για τη μεταφορά του παράνομου υλικού, αλλά - όπως ανέφερε τότε - υπεύθυνος ήταν ο διευθυντής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο οποίος είναι μαφιόζος Ιταλός που μεταφέρει παράνομες ουσίες και στην Ελλάδα και ο οποίος δικάζεται οσονούπω στο Παλέρμο, σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο. Αυτά τα λέει δημοσίως στη Βουλή, δεν υπάρχει καμία απάντηση βεβαίως, όλα περνάνε στο ντούκου. Μάλιστα, η κ. Καρυστιανού, σε επιτροπή της Βουλής, αναγνώρισε στις 24 Ιανουαρίου 2024 ότι και η ίδια αφυπνίστηκε από τον κ. Βελόπουλο. Αυτός άρχισε τη διαδικασία. Στη συνέχεια για να μην αφήσει καμία αμφιβολία για τους εντολοδόχους τους, λέει στις 7 Μαρτίου του 2024: "γιατί οι πρώτοι που πήγαν στο σημείο ήταν κλιμάκιο της Αεροπορίας; Δεν ήταν ούτε η Αστυνομία, ούτε η Πυροσβεστική. Αληθεύει ότι έκανε έλεγχο η ειδική ομάδα βιολογικού πολέμου και αν ναι, γιατί; Στη Λάρισα σταθμεύουν οκτώ drones Αμερικάνων. Το εν λόγω καύσιμο έρχεται από το εξωτερικό, είναι 100 οκτανίων. Αυτά πετούν τα drones στη Μαύρη Θάλασσα για να κατασκοπεύουν τους Ρώσους". Έπρεπε να κάνει μία φορά σε εντολοδόχους. Αυτό πριν ξυπνήσει το ΚΚΕ και αρχίσει να μιλάει για παράνομα ΝΑΤΟϊκά καύσιμα. Είχε ήδη ξεκινήσει ο Κυριάκος Βελόπουλος. Το αφήγημα του Βελόπουλου ανέλαβε να κοινωνικοποιήσει - με επικεφαλής την κ. Κωνσταντοπούλου - η Αριστερά. Γιατί αν έμενε στον κ. Βελόπουλο, γιατί - όπως ξέρετε - έχει χαμηλή αξιοπιστία, δεν θα μπορούσε να πάρει ευρύτερη διάσταση. Επομένως, έπρεπε να πάρει την μπάλα η Αριστερά με επικεφαλής την κ. Κωνσταντοπούλου, για να προωθήσει τις ίδιες απόψεις», είπε συγκεκριμένα ο Γιώργος Καραμπελιάς, όπως μπορείτε να ακούσετε και στο βίντεο που ακολουθεί.
Διαβάστε επίσης → «Έξω οι τραμπούκοι, έξω οι αλήτες»: Επεισόδια στον Ιανό σε συζήτηση για τα Τέμπη
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Στόχος είναι η προσθήκη 258.000 νέων καταναλωτών και άνω των 2.000 χιλιομέτρων δικτύου
Σύντομα το πλαίσιο για τη μείωση του ενεργειακού κόστους
«Πότε επιτέλους θα παραδοθεί στους πολίτες;» ρωτά ο δήμαρχος Αθηναίων
Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε λόγο για καθυστερήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.