- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΠΑΣΟΚ: Εισήγηση για αναστολή ενός έτους της κομματικής ιδιότητας της Κ. Μπατζελή
Eίχε παραπεμφθεί για αιχμηρές δηλώσεις κατά του προέδρου
ΠΑΣΟΚ: Εισήγηση για αναστολή ενός έτους της κομματικής ιδιότητας της Κ. Μπατζελή
Συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, για να αποφασίσει σχετικά με την παραπομπή της Κατερίνας Μπατζελή, την οποία παρέπεμψε για «προσβολή και μομφή κατά του προέδρου του κόμματος».
Η εισήγηση του οργάνου του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για στέρηση της ιδιότητας μέλους για ένα χρόνο.
Η Κατερίνα Μπατζελή είχε παραπεμφθεί για το περιεχόμενο δηλώσεών της. Σε συνέντευξή της στο Blue Sky η κ. Μπατζελή είχε χαρακτηρίσει «τοξική και λανθασμένη» δήλωση - απάντηση του ΠΑΣΟΚ προς τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά.
Ο κ. Παππάς έβαλε κατά του Νίκου Ανδρουλάκη λέγοντας: «Η διατύπωσή του κ. Ανδρουλάκη ότι αν αθροιστούμε θα μειωθούν συνολικά οι δυνάμεις, παραβιάζει την κοινή λογική και τα μαθηματικά. Και επειδή τα παραβιάζει, αισθάνομαι ότι, ενδεχομένως, κάποιος να του άσκησε βέτο».
Η Κατερίνα Μπατζελή σχολιάζοντας την απάντηση του ΠΑΣΟΚ είπε στο Blue Sky: «Για το 13-0 την τελευταία ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ προσωπικά θεωρώ ότι είναι τοξική και λανθασμένη δήλωση, όπως τοξικό είναι αυτό που είπε ο κ. Παππάς ότι τον κ. Ανδρουλάκη τον τραβάει κάποιος από το δεξί του πέτο.Το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα θεσμικό ουσιαστικό δεν μπορεί να κατρακυλάει σε τοξικότητα τύπου 13-0. Αποφάσισε η δικαιοσύνη, αυτό είναι, κλείσαμε και το να ακολουθούμε το λαγκάζ της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαιώνει ότι σε τραβάει από το δεξί πέτο κάποιος».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.