- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κυρανάκης για υπαλλήλους ΟΣΕ: Ξεκίνησε η αξιολόγηση για όσους έχουν θέση ευθύνης
«Ήδη βρέθηκαν δύο υπό την επήρεια ναρκωτικών», αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
Ξεκίνησε η αξιολόγηση των υπαλλήλων σε θέση ευθύνης στον ΟΣΕ - «Βρήκαμε δύο υπό την επήρεια ναρκωτικών» είπε ο Κυρανάκης
Ξεκίνησε η αξιολόγηση των υπαλλήλων που εργάζονται σε θέσεις ευθύνης στον ΟΣΕ, όπως σταθμάρχες και μηχανοδηγοί, με τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών, Κωνσταντίνο Κυρανάκη, να αποκαλύπτει ότι έχουν εντοπιστεί δύο υπάλληλοι για τους οποίους διαπιστώθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.
«Θα κάνουν ψυχομετρικά, θα κάνουν τεστ αντανακλαστικών, θα δοκιμαστούν σε σενάρια πίεσης» είπε για την αξιολόγηση ο κ. Κυρανάκης, ο οποίος είπε στον ΣΚΑΪ ότι «έχουν απομακρυνθεί δύο στους οποίους βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες» διευκρινίζοντας ότι ήταν «σε κρίσιμες θέσεις, εργαζόμενοι σε σταθμαρχεία και από τις εξετάσεις βρέθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια».
«Θα γίνει ξεκαθάρισμα» διεμήνυσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών εξηγώντας ότι «ξεκινήσαμε με 4αδες γιατί πρέπει να γίνει και επανεκπαίδευση». Στο πλαίσιο αυτό προανήγγειλε ότι «θέλουμε να φέρουμε ένα σύγχρονο κέντρο εκπαίδευσης με simulator».
Παράλληλα γνωστοποίησε ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε τα έργα αποκατάστασης για τα τμήματα του σιδηρόδρομου που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία Daniel «και έτσι μέσα στον Απρίλιο υπογράφονται οι συμβάσεις με σφιχτό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης 15 μήνες».
Τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο «είναι πάρα πολλά. Η αφοσίωσή μου αφορά πώς θα μηδενίσουμε την πιθανότητα της σύγκρουσης τρένων. Αυτή τη στιγμή, παρά τις μεγάλες προσπάθειες και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί, ακόμα και σήμερα ο ανθρώπινος παράγοντας είναι κυρίαρχος. Θα χρειαστεί ένα άλλο δόγμα στον τρόπο που λειτουργούν όσοι είναι σε κρίσιμα πόστα (σταθμάρχες μηχανοδηγοί) αλλά και την τεχνολογική αναβάθμιση» είπε ακόμα ο κ. Κυρανάκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην εξέλιξη του έργου του Ελληνικού
Το ΠΑΣΟΚ τίμησε τον ιδρυτή του σε ειδική εκδήλωση στο Καλέντζι Αχαΐας
Απόφαση Παπασταύρου για υπαγωγή νησιωτικών δήμων στο πρόγραμμα «Παρεμβάσεις παροχής πόσιμου νερού και διαχείρισης υδάτων»
Ποιοι αναλαμβάνουν καθήκοντα
Με τον νέο Κανονισμό θεσπίζεται ένα σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο προστασίας της πολιτιστικής μας κληρονομιάς
«Tα χαμηλότερα στρώματα της χώρας μένουν έρμαια της εξάρτησης από την εκάστοτε κυβέρνηση», τόνισε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ
Τι αλλάζει από 1ης Ιουλίου και τι όχι
Η ορκωμοσία έγινε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα
16 χρόνια από την έκρηξη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
«Ένα διοικητικό λάθος 20 ετών βαφτίστηκε "πολιτικό σκάνδαλο"»
Έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια
«Δεν ξαναγράφετε η ιστορία κ. Πιερρακάκη», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη παρέμβασή του στη Βουλή
Κάνει λόγο για «δόλια κίνητρα και μια γνωστή συνταγή»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έριξε «πυρά» κατά της κυβέρνησης, με τον υπουργό Οικονομικών να δηλώνει «μπερδεμένος» από τα όσα άκουσε
Επιτέλους θα μιλήσουμε για τις ανισότητες και τα χρέη;
Τι δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για την αμνηστία πολιτικών εγκλημάτων
Στο διεθνές συνέδριο «Shaping the Future of Shipping», ο υπουργός Ναυτιλίας
«Ο ΣΥΡΙΖΑ αδικείται από τη σημερινή μας εικόνα» τόνισε ο βουλευτής
«Δεν θα αλλάξουμε την πολιτική μας, ούτε θα υποσχεθούμε περισσότερα, λόγω δημοσκοπήσεων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.