- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
ΠΑΣΟΚ για Παππά: Καταδικάζει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ τις αδιανόητες δηλώσεις του ή τις υιοθετεί;
«Τοξικό υβριστή» χαρακτηρίζει τον βουλευτή - Ζητά τη διαγραφή του
ΠΑΣΟΚ: «Καταδικάζει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ τις αδιανόητες δηλώσεις του κ. Παππά; Ή τις υιοθετεί; Θα συνεχίσει να παραμένει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ένας τοξικός υβριστής;»
Με ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ σχολίασε τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, σχετικά με την άρνηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για κοινά ψηφοδέλτια στις επόμενες εθνικές εκλογές.
«Για άλλη μια φορά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύουν ότι παραμένουν αμετανόητοι, βυθισμένοι στην τοξικότητα και στα παιχνίδια του παρασκηνίου», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, σε σχόλιο του σχετικά με σημερινές δηλώσεις του βουλευτή Νίκου Παππά.
«Το ΠΑΣΟΚ συγκροτεί μέτωπο μαζί με την κοινωνία διαμορφώνοντας την εναλλακτική κυβερνητική πρόταση και δίνοντας πολιτική μάχη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Καταδικάζει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ τις αδιανόητες δηλώσεις του κ.Παππά; Ή τις υιοθετεί; Θα συνεχίσει να παραμένει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ένας τοξικός υβριστής;», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ.
Υπενθυμίζεται ότι σε πρωινή τηλεοπτική εμφάνιση του στο Mega ο κ. Παππάς μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει εδώ και καιρό για την ανάγκη μιας εκλογικής συμμαχίας. Ο κ. Ανδρουλάκης την αρνείται, όπως αρνήθηκε τη συμμαχία μαζί μας όταν υπήρχε η απλή αναλογική. Είναι μια απόφαση για την οποία θα πρέπει να κριθεί».
Πρόσθεσε αναφερόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη ότι «η διατύπωσή του ότι αν αθροιστούμε θα μειωθούν συνολικά οι δυνάμεις, παραβιάζει την κοινή λογική και τα μαθηματικά. Και επειδή τα παραβιάζει, αισθάνομαι ότι, ενδεχομένως, κάποιος να του άσκησε βέτο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.