- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Καρανίκας για Ακρίτα: «Δημαγωγός και σούργελο σε μια συσκευασία εντός της παράγκας του ΣΥΡΙΖΑ»
Με αφορμή την πρόταση Κοτζιά για την Μαρία Καρυστιανού
Καρανίκας για Ακρίτα: «Δημαγωγός και σούργελο σε μια συσκευασία εντός της παράγκας του ΣΥΡΙΖΑ»
Κατά της Έλενας Ακρίτα έβαλε ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας με αφορμήν την πρόταση του Νίκου Κοτζιά για την Μαρία Καρυστιανού.
«Αφού πρώτα προσβάλλει το κίνημα τα θύματα τους γονείς της τραγωδίας των Τεμπών προβάλλοντας τον Σπίρτζη και αφού την έφτυσε ο κόσμος τώρα έτρεξε να πει ότι θέλει για πρωθυπουργό τη γυναίκα σύμβολο του αγώνα Καρυστιανού. Δημαγωγός και σούργελο σε μια συσκευασία εντός της παράγκας του ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει στο σχόλιό του ο Νίκος Καρανίκας.
Την αρχή έκανε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής της πολιτικής κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, Νίκος Κοτζιάς δηλώνοντας στον τηλεοπτικό σταθμό Attica πως «εγώ την «Μαρία των Τεμπών», ναι μου αρέσει να την λέω «Μαρία των Τεμπών», την ψήφιζα για πρωθυπουργό της χώρας». «Δεν θέλει, αλλά την ψήφιζα. Δεν θεωρώ κανέναν από τους αρχηγούς των κομμάτων καλύτερο από εκείνη» συνέχισε ο κ. Κοτζιάς, λέγοντας πως «έδωσε μια μάχη, συγκίνησε 1.300.000 κόσμο, 2,5 φορές τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ και 3 φορές τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ, πήγε στην Ευρώπη, μίλησε. Δεν είναι σπουδαία αυτή η κυρία;».
Κατόπιν αυτού, η Έλενα Ακρίτα δήλωσε: «Ο Νίκος Κοτζιάς είπε σε συνέντευξη του ότι θα ψήφιζε τη Μαρία Καρυστιανου για πρωθυπουργό. Μια γυναίκα νέα, επιστημόνισσα, δυναμική, με την καρδιά της στη σωστή θέση. Συνυπογράφω με τα δύο μου χέρια. Τέτοια άτομα χρειαζόμαστε για να πάει ο τόπος μπροστά. Αρκετά με τους κρατικοδίαιτους πολιτικούς που επαίρονται ότι είναι 20 και 30 χρόνια βουλευτές (μια εξ αυτών αποκάλεσε τη Βουλή των Ελλήνων «μαγαζί») δεν εργάστηκαν ποτέ στη ζωή τους κι έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα - αν την είχαν ποτέ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.