- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαρινάκης για Τέμπη: Καταρρίπτεται το αφήγημα της συγκάλυψης
«Στην τραγωδία των Τεμπών, στήνεται μία πρωτοφανής προπαγάνδα από την αντιπολίτευση», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Η Δικαιοσύνη θα κρίνει μονάχα τι έγινε και τι όχι», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης για τα Τέμπη
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι «η αντιπολίτευση στήνει μία πρωτοφανή προπαγάνδα εναντίον της κυβέρνησης και προχωρά σε χυδαία εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει μονάχα τι έγινε και τι όχι».
«Θα συνεχίσουμε να δίνουμε όλα τα εργαλεία στη δικαιοσύνη, εάν ζητήσει οτιδήποτε από την κυβέρνηση ή τη Βουλή, ώστε να τα παρέχουμε κι εκείνη, ανεξάρτητη, να κάνει τη δουλειά της. Πρέπει να αποδομήσουμε το αφήγημα της συγκάλυψης», επεσήμανε ακόμη ο κος Μαρινάκης.
Για το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης δυσπιστίας από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής εναντίον της κυβέρνησης, ο κ. Μαρινάκης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «περιμένουμε να τη δούμε με ενδιαφέρον».
Για το θέμα της σεισμικής δραστηριότητας στις Κυκλάδες, τόνισε πως «βασιζόμενοι στις εισηγήσεις των ειδικών, στα μοντέλα τα οποία εκείνοι εκτελούν, προσπαθούμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, ώστε να ενημερώνονται οι κάτοικοι των περιοχών και σε περιπτώσεις που χρειαστεί, να γίνουν κάποιες ενέργειες.
Αυτό δείχνει ο κρατικός μηχανισμός τις τελευταίες ημέρες. Το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας προσπαθεί να να είναι έτοιμο με τον μεγαλύτερο δυνατό τρόπο σε όλα τα ενδεχόμενα. Θέλουμε να αποφύγουμε και τον εφησυχασμό αλλά και την υπέρμετρη κινδυνολογία. Γι’ αυτό και γίνεται η σημερινή σύσκεψη, για να τεθούν κάποια πράγματα σε μία σειρά, με βάση τις εκτιμήσεις και τις εισηγήσεις ειδικών επιστημόνων, οι οποίοι θα αναλύσουν όλα τα ενδεχόμενα».
Σε ερώτηση εάν υπήρξαν φαινόμενα αισχροκέρδειας σε ακτοπλοϊκά ή αεροπορικά εισιτήρια το τελευταίο τετραήμερο στη Σαντορίνη, απάντησε ότι «εγώ αυτό δεν μπορώ να το να το πω. Δεν μπορώ να βγάλω απόφαση για το αν υπήρξε φαινόμενο κερδοσκοπίας. Σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό που άμεσα προστέθηκαν δρομολόγια για να υποχωρήσουν οι τιμές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΔΥΠΑ παρατείνει την προθεσμία - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα
Ανάρτηση του Έλληνα πρωθυπουργού μετά τους πυροβολισμούς στο δείπνο των ανταποκριτών
Αποκαλύψεις για παράνομες επιδοτήσεις, «λευκές» δηλώσεις πόθεν έσχες και ελέγχους δισεκατομμυρίων
Απάντηση της υπουργού Τουρισμού στις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων στον Guardian
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στρατηγική συμμαχία με Μακρόν και ιστορική μείωση του δημόσιου χρέους
Στο τραπέζι η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και η νέα μείωση εισφορών για ενίσχυση της αγοράς
Η ΕΛΣΤΑΤ καταγράφει ισχυρή αύξηση διαθέσιμου εισοδήματος και ιδιωτικής κατανάλωσης
Πιέζουν για περισσότερα ευρωομόλογα
Σφραγίζοντας έτσι ένα πυκνό διήμερο διπλωματικών επαφών
Υπογράμμισε ιδιαίτερα δε την ισχυροποίηση των διμερών σχέσεων και συνεργασιών
Kατά την ομιλία του Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ στο ΚΠΙΣΝ
«Μην αναρωτιέστε τι θα κάνουμε. Θα είμαστε στο πλευρό σας» είπε με έμφαση ο Γάλλος πρόεδρος
«Όχι» του δημάρχου Αθηναίων στον υπερτουρισμό - Προτείνει αυστηρούς περιορισμούς
Oι δύο ηγέτες υπογράμμισαν τη σημασία αμυντικής συνδρομής απέναντι στις παγκόσμιες προκλήσεις
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε τα στοιχεία στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, η πρόεδρος του Δικτύου ανέλυσε τις ευρωπαϊκές προκλήσεις
Μητσοτάκης και Μακρόν επικύρωσαν τη διεύρυνση της συνεργασίας σε άμυνα, ενέργεια και παιδεία
Παρέμβαση με αιχμές για μεταρρυθμίσεις, θεσμούς και προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
Οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν δηλώσεις για τους ιστορικούς δεσμούς Ελλάδας-Γαλλίας και τη στρατηγική συνεργασία
Άριστη κρίνεται η μετεγχειρητική κατάσταση της συζύγου του πρωθυπουργού μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.