Πολιτικη & Οικονομια

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε το Παίδων Αγία Σοφία και μοίρασε δώρα

Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» © Χ/AdonisGeorgiadi

«Μοιράσαμε εν όψει Πρωτοχρονιάς δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε σήμερα το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», μοιράζοντας δώρα ενόψει Πρωτοχρονιάς.

Ο κ. Γεωργιάδης μαζί με την γενική γραμματέα του υπουργείου Υγείας, Λίλιαν Βιλδιρίδου, μοίρασαν δώρα στα παιδιά, σκορπώντας χαμόγελα.

Όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του στο X, βρέθηκαν και στα νέα ΤΕΠ των οποίων τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Ιανουαρίου.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Σήμερα με την κα Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κα. Λίλιαν Βιλδιρίδου, επισκεφθήκαμε το μεγαλύτερο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Χώρας μας, το «Παίδων/Αγία Σοφία».

Αξιοποιήσαμε την ευγενική χορηγία του κ. Νίκου Μουστάκα, της ομώνυμης αλυσίδας παιχνιδιών, τον οποίο και προσωπικά ευχαριστώ, και μοιράσαμε εν όψει Πρωτοχρονιάς δώρα παιχνίδια στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο.

Γυρίσαμε όλες τις κλινικές, δώσαμε δώρα, ακούσαμε τα παράπονα τους (ήταν εντυπωσιακά λίγα ομολογώ), ανταλλάξαμε ευχές με τα παιδιά, τους γονείς τους και το Ιατρικό και το Νοσηλευτικό προσωπικό.

Επισκεφθήκαμε την εφημερία, όπου και εκεί μοιράσαμε δώρα, πήγαμε στα νέα ΤΕΠ που είναι τέλεια, τέλεια και θα κάνουμε τα επίσημα εγκαίνια τους στα τέλη Ιανουαρίου με την πλήρη τους ολοκλήρωση.

Μετά επισκεφθήκαμε την Στέγη διαβίωσης των οικογενειών, ένα έργο που το ξεκίνησα τον Μάρτιο και ήδη λειτουργεί. Παραλάβαμε ένα αχούρι και έχει γίνει ένα καταπληκτικό διαμέρισμα που ζουν άπορες οικογένειες που τα παιδιά τους νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο.

Τέλος κάτσαμε με την διοίκηση του Νοσοκομείου και κάναμε μία σύσκεψη για να δρομολογήσουμε όλα όσα πρέπει ακόμη να κάνουμε εκεί. Ολα έχουν μπει σε μία σειρά. Εύχομαι καλή Χρονιά σε όλους και να έχουμε υγεία!».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY