Πολιτικη & Οικονομια

Επίδομα θέρμανσης: Έγινε η πρώτη πληρωμή των 150 εκατ. ευρώ

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
πετρελαιο θερμανσης
© ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI

Η επόμενη δόση πληρωμής του επιδόματος θέρμανσης θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου του 2025

Ολοκληρώθηκε σήμερα η καταβολή της πρώτης δόσης του επιδόματος θέρμανσης ύψους 150.750.527,03 ευρώ σε 1.227.275 δικαιούχους, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ.

Η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης έγινε στους τραπεζικούς λογαριασμούς που δηλώθηκαν στη ψηφιακή πύλη myAADE, στη διαδρομή Μητρώο και Επικοινωνία > Δήλωση Λογαριασμού IBAN.

Οι αιτήσεις που κατατέθηκαν για τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης έως τις 6/12, (καταληκτική προθεσμία) υποβολής ανήλθαν σε:

  • 413.113 για ηλεκτρικό ρεύμα,
  • 43.993 για πετρέλαιο θέρμανσης και άλλα καύσιμα

Από τις αιτήσεις αυτές καταβλήθηκε προκαταβολή για ηλεκτρικό ρεύμα: 32.746.607,91 ευρώ σε 298.815 δικαιούχους και πετρέλαιο θέρμανσης και λοιπά καύσιμα: 118.003.919,12 ευρώ σε 928.460 δικαιούχους.

Η διαδικασία είναι πλήρως ψηφιοποιημένη και πραγματοποιήθηκε μέσω της πλατφόρμας myΘέρμανση της ψηφιακής πύλης myAADE, στη διαδρομή Εφαρμογές > Δημοφιλείς Εφαρμογές > myΘέρμανση.

Η επόμενη δόση πληρωμής θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου του 2025.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επτά νέα οχήματα για τη δωρεάν υπηρεσία μετακίνησης ΑμεΑ - «Ο αγώνας για την προσβασιμότητα δεν σταματά εδώ»
Επτά νέα οχήματα για τη δωρεάν υπηρεσία μετακίνησης ΑμεΑ - «Ο αγώνας για την προσβασιμότητα δεν σταματά εδώ»

Τα νέα οχήματα παρουσιάστηκαν στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY