- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σταύρος Κοντονής: Μαύρη σελίδα για τον ΣΥΡΙΖΑ όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα
Tι είπε ο πρώην υπουργός
Σταύρος Κοντονής: Μαύρη σελίδα για τον ΣΥΡΙΖΑ όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα
Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, εξέφρασε με έντονο τρόπο την απογοήτευσή του για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι το κόμμα περνά μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του.
Ο Σταύρος Κοντονής αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για έλλειψη ηθικού αναστήματος: «Δεν έχει τις δυνάμεις ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε και το ηθικό ανάστημα. Μετά από αυτά που έγιναν στο τελευταίο συνέδριο, είναι εξωφρενικά. Αυτά που έγιναν ήταν αποκρουστικά, απαράδεκτα».
Ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι, παρότι δεν είναι κοντά στο κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη, καταδικάζει τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο πρόσφατο συνέδριο, τα οποία θεωρεί ότι «γράφουν μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ».
«Ο πολιτικός αυτός χώρος ξεκίνησε ως χώρος της ανανεωτικής αριστεράς, με ένα ηθικό πλεονέκτημα που το αναγνώριζαν όλοι. Σήμερα, αυτό το ηθικό πλεονέκτημα έχει χαθεί».
Αναφερόμενος στις συγκρούσεις που είχε ο ίδιος στο παρελθόν με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι πλέον του αναγνωρίζουν ότι είχε δίκιο: «Άνθρωποι που είχαν συγκρουστεί μαζί μου όταν είχαν έρθει σε σύγκρουση με την τότε ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μου λένε σήμερα ότι είχα δίκιο».
Αν και ο Σταύρος Κοντονής ξεκαθάρισε ότι δεν βρίσκεται κοντά στο κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη, άφησε αιχμές για τη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να κατονομάσει πρόσωπα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή το ζήτημα των ιδιωτικών κλινικών
Η εκπρόσωπος της ΝΔ για Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, Λαζαρίδη και δημοσκοπήσεις - Έμφαση στη θεσμική αξιοπιστία
Μια καινοτόμα ψηφιακή διαδικασία αξιολόγησης σε θέματα καταπολέμησης των διακρίσεων
Διαδικτυακή αντιπαράθεση σχετικά με τη δικαστική διαμάχη των δύο
«Είναι κάτι το οποίο έχω ζητήσει κι ε΄γω στο παρελθόν»
Σφοδρή αντίδραση ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί τον υπουργό για επιθέσεις και φόβο ελέγχου επί των σκανδάλων
Υπήρξε συνεχής παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων
Σταθερό προβάδισμα ΝΔ - Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτη η Καρυστιανού στην πρώτη της καταγραφή
Οι υψηλές τιμές των καυσίμων πλήττουν τη βιωσιμότητα των δρομολογίων και τις ακυρώσεις των αεροπορικών εταιρειών
Συνάντηση του προέδρου του Eurogroup με αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών της ΕΕ
Επί ελληνικής προεδρίας οι τελικές αποφάσεις της ΕΕ για τον προϋπολογισμό 2028-2034
Ποια άλλα επιδόματα πληρώνονται
Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί
«Δεν μας έφτανε το ριφιφί στον ΟΠΕΚΕΠΕ, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε την καταστροφή ζωικού κεφαλαίου»
«Δεν τολμάει κανείς να το πει ανοιχτά ούτε από την αντιπολίτευση» ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η νέα ανάρτησή του για την κριτική στην Ευρωπαία Εισαγγελέα
«"Πρόχειρη" και "ανεπαρκής" η αξιολόγηση που έκανε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία», είπε ο βουλευτής
Οι δικαιούχοι και με ποια κριτήρια δίνεται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.