- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Aπαντήσεις Μητσοτάκη: Ξεπέρασε τα όρια ο Σαμαράς – Διαφωνώ με τον Καραμανλή
Όλοκληρη η συνέντευξη του πρωθυπουργού αναμένεται με ενδιαφέρον
Μητσοτάκης: Τι είπε στην συνέντευξη στον ALPHA
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στην διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά και την κριτική που ασκεί ο Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ.
«Αυτά που ειπώθηκαν σε αυτή τη συνέντευξη (εφημ. Το Βήμα) ξεπέρασαν κατά πολύ αυτά που είχαν ειπωθεί στο παρελθόν. Κατά συνέπεια έκρινα ότι δεν είχε καμία άλλη επιλογή. Δεν μπορώ να επιτρέπω να διακινούνται τέτοιες θεωρίες, ό,τι εγώ και ο υπουργός Εξωτερικών είμαστε ενδοτικοί, ό,τι κινούμε μυστική διπλωματία» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε, αποσπάσματα της οποίας προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην πρόταση Σαμαρά να είναι ο Κώστας Καραμανλής υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι η συζήτηση πριν από την ώρα της είναι προβολή για τον θεσμό και για την ίδια την κ. Σακελλαροπούλου.
Ο πρωθυπουργός απάντησε και για τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος διαφώνησε με τη διαγραφή Σαμαρά. «Διαφωνώ, με αυτόν τον τρόπο προστάτευσα και το κύρος της κυβέρνησης και της παράταξης».
Μιλώντας στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Χαρβαλιά «ΓΙΑΒΟΛ!», ο Κ. Καραμανλής είπε: «Η άλλη γνώμη, η διαφορετική ανάγνωση ακόμα και η έντονη κριτική δεν πρέπει να δαιμονοποιούνται. Και πάντως δεν αντιμετωπίζονται με πειθαρχικά μέτρα, καθιστώντας μάλιστα δυσχερέστερη την απαραίτητη εθνική ομοψυχία για τη στήριξη της εθνικής γραμμής».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αλλάζει στις μετακινήσεις
Ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας κάλεσε την αντιπολίτευση να μην αναπαράγει ψευδείς αναφορές για αστυνομική βία
Η συμπεριφορά αυτών που συμμετέχουν στην εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ζητούν κατώτερες εγγυημένες τιμές, ρεύμα στα 7 λεπτά ανά κιλοβατώρα και αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ
«Δεν κλείνουμε τα μάτια μας απέναντι στα προβλήματα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Συνεκτικό σχέδιο κοινωνικής δικαιοσύνης και ανάπτυξης, η πρόταση του ΠΑΣΟΚ
Ποιοι δικαιούνται το επίδομα
Η καταληκτική ημερομηνία και τα πρόστιμα
«Η φράση προέρχεται από τη γυναικεία εργατική τάξη της περιόδου του 50′ – 60′»
Στον ευρωπαϊκό μέσο όρο πλέον η Ελλάδα
Η αντίδραση του πρωθυπουργού μετά το «όχι» των αγροτών για συνάντηση τη Δευτέρα
Μαζί του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Με εορταστικό ωράριο κινείται η αγορά
Μια στιγμή αυτοπεποίθησης και θεσμικής κανονικότητας για τη χώρα
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Grace
Οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό
Η νέα ιδιοκτησία επισήμανε «το ρόλο του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού που διευρύνει τις ανισότητες»
Την αρνητική απάντηση των αγροτών στην πρόσκληση του Πρωθυπουργού, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Στις εκδηλώσεις για την 82η επέτειο Μνήμης του Ολοκαυτώματος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.