- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Καρφιά» Γεωργιάδη σε υπουργούς που δεν πήραν θέση για το ζήτημα Σαμαρά
Tι ανέφερε
Γεωργιάδης: Κάποια στιγμή η δόξα των κρυπτομένων θα τελειώσει
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης παραχώρησε συνέντευξη στο Action24 και ερωτήθηκε για τα πρόσωπα που δεν πήραν θέση μετά τη διαγραφή Σαμαρά.
Συγκεκριμένα, στη συνέντευξή του ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά ανέφερε: «Θα δείτε υπουργούς που έχουν τεράστια δημοφιλία, που δεν κάνουν τίποτα. Δεν έχουν κάνει τίποτα σε κάποιο υπουργείο. Δεν βρέχονται, δεν κάνουν δήλωση για κανένα θέμα».
«Γενικά μιλάω στην πολιτική. Εγώ θα μπω στα ναυπηγεία, θα μπω στο Ελληνικό, θα μπω στις εφημερίες, θα μπω στο θέμα Σαμαρά, θα μπω σε όλα. Ε, αυτό μου δημιουργεί κάποιους πολύ φανατικούς φίλους, μου διώχνει και πολύ κόσμο», πρόσθεσε.
Και συνέχισε: «Γενικά εγώ προτιμώ τους υπουργούς που μπαίνουν στη φωτιά, τσαλακώνονται, μιλάνε, είναι ανθρώπινοι και δεν είναι κλεισμένοι με έναν επικοινωνιολόγο και τους λέει με αυτό μη μπλέξεις, θα χάσεις. Για να μιλάμε τώρα σοβαρά. Έχω βαρεθεί τη δόξα των κρυπτομένων. Η δόξα των κρυπτομένων με ενοχλεί. Απλά το λέω. Υπάρχει στη ζωή και την πολιτική η δόξα των κρυπτομένων. Κάποια στιγμή και αυτοί που παίρνουν πάντα το βάρος θα μιλήσουν και τότε δεν θα είναι καλά τα πράγματα. Κάποια στιγμή η δόξα των κρυπτομένων θα τελειώσει. Ήρεμα το λέω».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή το ζήτημα των ιδιωτικών κλινικών
Η εκπρόσωπος της ΝΔ για Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, Λαζαρίδη και δημοσκοπήσεις - Έμφαση στη θεσμική αξιοπιστία
Μια καινοτόμα ψηφιακή διαδικασία αξιολόγησης σε θέματα καταπολέμησης των διακρίσεων
Διαδικτυακή αντιπαράθεση σχετικά με τη δικαστική διαμάχη των δύο
«Είναι κάτι το οποίο έχω ζητήσει κι ε΄γω στο παρελθόν»
Σφοδρή αντίδραση ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί τον υπουργό για επιθέσεις και φόβο ελέγχου επί των σκανδάλων
Υπήρξε συνεχής παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων
Σταθερό προβάδισμα ΝΔ - Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτη η Καρυστιανού στην πρώτη της καταγραφή
Οι υψηλές τιμές των καυσίμων πλήττουν τη βιωσιμότητα των δρομολογίων και τις ακυρώσεις των αεροπορικών εταιρειών
Συνάντηση του προέδρου του Eurogroup με αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών της ΕΕ
Επί ελληνικής προεδρίας οι τελικές αποφάσεις της ΕΕ για τον προϋπολογισμό 2028-2034
Ποια άλλα επιδόματα πληρώνονται
Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί
«Δεν μας έφτανε το ριφιφί στον ΟΠΕΚΕΠΕ, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε την καταστροφή ζωικού κεφαλαίου»
«Δεν τολμάει κανείς να το πει ανοιχτά ούτε από την αντιπολίτευση» ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η νέα ανάρτησή του για την κριτική στην Ευρωπαία Εισαγγελέα
«"Πρόχειρη" και "ανεπαρκής" η αξιολόγηση που έκανε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία», είπε ο βουλευτής
Οι δικαιούχοι και με ποια κριτήρια δίνεται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.