- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Συνάντηση του Φρέντυ Μπελέρη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο
«Είμαι ευγνώμων για την αμέριστη υποστήριξη του Αρχιεπισκόπου»
Συνάντηση του Φρέντυ Μπελέρη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο - Οι δηλώσεις τους
Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φρέντυ Μπελέρης, επισκέφτηκε τη Δευτέρα (4.11) τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του «για την αμέριστη υποστήριξή του όταν ήμουν φυλακισμένος».
Ο Φρέντυ Μπελέρης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι επισκέφθηκε τον προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας προκειμένου να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τη διαχρονική υποστήριξη της Εκκλησίας στον βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, καθώς και «για την αμέριστη υποστήριξή του όταν ήμουν φυλακισμένος στις φυλακές του Ράμα και δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ ότι όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά μου από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που δέχθηκε τον γιο μου και έδωσε την ευλογία του, ώστε να πάει η υποψηφιότητα πολύ καλά».
«Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος, γιατί οι προσπάθειές μας για έναν καλό λόγο, μια καλή πράξη, ώστε να έρθει το αποτέλεσμα αυτό, είναι ένας καρπός καλών θελήσεων από πολλά μέρη. Προσωπικά, θεώρησα ότι είχα και έχω υποχρέωση για μια τέτοια συμπεριφορά. Υπάρχουν λόγοι ιστορίας και συμπαθείας, αγαπούμε πολύ τη γειτονική μας Αλβανία. Ευτυχώς, φαίνεται πως η εποχή των διαιρέσεων αφήνει χώρο για καλύτερες ενέργειες και πράξεις. Ο ερχομός του κ. Μπελέρη είναι ευκαιρία ανανεώσεων των σχέσεών μας», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Τον Φρέντυ Μπελέρη συνόδευαν ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρος και ο υποψήφιος δήμαρχος Χειμάρρας, Πέτρος Γκικουρίας, ενώ στη συνάντηση παρέστη και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Χάρης Κονιδάρης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η απόφασή μου δεν έχει να κάνει με κάποια καρέκλα, όπως πιθανόν κάποιοι θα επιχειρήσουν να παρουσιάσουν», τονίζει
Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο
Αντιπαράθεση Σκέρτσου με την αντιπολίτευση
Τι αναφέρει η κοινή δήλωση
Με αφορμή τα χαμηλά νούμερα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»
Στο επίκεντρο οι προοπτικές ανάπτυξης και η επέκταση του Μετρό προς τα δυτικά
«Στηρίζουμε τους εργαζόμενους με νέες δεξιότητες», δήλωσε η υπουργός Εργασίας
Διαφορετικές κατασκευές από τις εγκεκριμένες μελέτες
Τα βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε
Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας για τον περιορισμό στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από ανηλίκους
Η ανεξάρτητη βουλευτής, που είχε εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, προσχώρησε επίσημα στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
«Ο διάλογος παραμένει ανοιχτός για όλους», δήλωσε η υπουργός Παιδείας
«Δεν θα με φιμώσει ούτε ο κ. Λαζαρίδης ούτε κανένας άλλος» τονίζει η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ
Στο Πεκίνο η υπουργός Πολιτισμού
Στο 11th Financial Times Energy Transition Summit, ο εκτελεστικός πρόεδρος της METLEN
Η ανάρτησή του στο Χ μετά τα κλάματα της βουλεύτριας
«Καλό είναι όσοι μιλούν για εθνικές ήττες να είναι προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο εκφέρουν τον λόγο τους», τόνισε
«Την ευθύνη για τον βούρκο την έχει προσωπικά ο Μητσοτάκης» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη
Ποιες θέσεις καλύπτονται ακόμα και με απολυτήριο Δημοτικού
Το αφήγημα περί ωριμότητας και μετατόπισης προς το κέντρο και τα παλιά αντανακλαστικά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.