Γ. Τσίπρας: Ο Κασσελάκης βλέπει το Συνέδριο ως ευκαιρία για ηρωική έξοδο
«Η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ σώζεται, αλλά πολύ δύσκολα» λέει το στέλεχος του κόμματος
Ο Γιώργος Τσίπρας για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και η εκτίμησή του για το «σχέδιο» Κασσελάκη
«Δεν κάναμε μόνο μία μ@@@@α στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Γιώργος Τσίπρας, σχολιάζοντας όσα είπε ο Παύλος Πολάκης για την υπόθεση Κασσελάκη στην Πολιτική Γραμματεία, προσθέτοντας ότι είναι προφανές ότι ο κ. Κασσελάκης πηγαίνει προς ένα νέο κόμμα.
«Δεν νομίζω ότι υπολογίζει στο συνέδριο, το έχει χαμένο αλλά το βλέπει σαν μια ευκαιρία για μια ηρωική έξοδο», δήλωσε ο Γιώργος Τσίπρας και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι «τους υποψήφιους τους ορίζει το κόμμα και όχι γενικά ο κόσμος, η βάση του κόμματος, το συνέδριο».
Όπως είπε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, «το τελευταίο συνέδριο που ήταν πρωτοφανές ως προς τα γιουχαΐσματα, ακούστηκαν συνθήματα όπως “Στέφανε τελείωνε με τους ΣΥΡΙΖΑίους” που δεν ήταν από μέλη του συνεδρίου, δεν είχαν καρτελάκι, αλλά από κλακαδόρους όπως αυτοί στην Κεντρική Επιτροπή. Αυτά που έγιναν στο συνέδριο έπρεπε να έχουν ξεκινήσει σαν ιστορική διαδικασία από τον Δεκέμβριο, όχι άρση εμπιστοσύνης με το καλημέρα αλλά “παλικάρι δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι δεν είναι αυτή η λειτουργία, λες τα δικά σου έξω, γράφεις τα πάντα στα παπούτσια σου και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ απομακρύνεται”».
Γιώργος Τσίπρας: Η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ σώζεται, αλλά πολύ δύσκολα
Επιπλέον, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γιώργος Τσίπρας σχολίασε ότι «η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ σώζεται αλλά πολύ δύσκολα. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να υπηρετήσει μια άλλη προοπτική, το ερώτημα είναι αν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να το κάνει».
Αναφερόμενος στις δηλώσεις βουλευτών που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη ότι θα αποχωρήσουν αν εκείνος δεν είναι υποψήφιος, ο Γιώργος Τσίπρας σχολίασε ότι «η στάση της πλευράς του Κασσελάκη είναι ή είμαι εγώ ο ένας ή γεια σας και φεύγουμε. Πάει να πάρει ένα κέλυφος ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει κάτι άλλο, το brand name και την κρατική χρηματοδότηση. Δεν τον ενδιαφέρει το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ αλλά το δικό του μέλλον».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πιέζουν για περισσότερα ευρωομόλογα
Σφραγίζοντας έτσι ένα πυκνό διήμερο διπλωματικών επαφών
Υπογράμμισε ιδιαίτερα δε την ισχυροποίηση των διμερών σχέσεων και συνεργασιών
Kατά την ομιλία του Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ στο ΚΠΙΣΝ
«Μην αναρωτιέστε τι θα κάνουμε. Θα είμαστε στο πλευρό σας» είπε με έμφαση ο Γάλλος πρόεδρος
«Όχι» του δημάρχου Αθηναίων στον υπερτουρισμό - Προτείνει αυστηρούς περιορισμούς
Oι δύο ηγέτες υπογράμμισαν τη σημασία αμυντικής συνδρομής απέναντι στις παγκόσμιες προκλήσεις
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε τα στοιχεία στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, η πρόεδρος του Δικτύου ανέλυσε τις ευρωπαϊκές προκλήσεις
Μητσοτάκης και Μακρόν επικύρωσαν τη διεύρυνση της συνεργασίας σε άμυνα, ενέργεια και παιδεία
Παρέμβαση με αιχμές για μεταρρυθμίσεις, θεσμούς και προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
Οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν δηλώσεις για τους ιστορικούς δεσμούς Ελλάδας-Γαλλίας και τη στρατηγική συνεργασία
Άριστη κρίνεται η μετεγχειρητική κατάσταση της συζύγου του πρωθυπουργού μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε τους ιστορικούς δεσμούς των δύο χωρών
Μετά την επίσκεψη στη φρεγάτα Κίμων, οι δύο ηγέτες επικυρώνουν τη νέα αμυντική συμφωνία
Στο κατάστρωμα της νέας ναυαρχίδας του Πολεμικού Ναυτικού οι δύο ηγέτες πριν τις υπογραφές στο Μαξίμου
Στον Πειραιά οι δύο ηγέτες για την επιθεώρηση του νέου αποκτήματος του Πολεμικού Ναυτικού
Οι συζητήσεις και τα πρόσωπα
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε η μικρότερη κόρη του, Δάφνη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.