- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Γεροβασίλη για Κασσελάκη: «Έχει σχέδιο να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ»
«Έχει ήδη κριθεί, δεν θα είναι υποψήφιος»
«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα είναι υποψήφιος, δεν μπορεί, έχει ήδη κριθεί», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη
«Δεν ξέρω μέχρι πού θα πάει το σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη για διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε η Όλγα Γεροβασίλη, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα. «Όλα έγιναν όπως έπρεπε, βάσει Καταστατικού», ανέφερε για το «μπλόκο» στον Στέφανο Κασσελάκη για τις εσωκομματικές εκλογές.
Γεροβασίλη: «Ήδη έχει κριθεί, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα είναι υποψήφιος»
«Το κόμμα έκρινε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να το εκπροσωπήσει ως Πρόεδρος. Πώς θα κατέβαινε ξανά; Τα λάθη του είναι επιθετικά, είναι δυνατόν να θέλει να κατέβει ξανά υποψήφιος; Βγήκε εχθές προκλητικά, στοχοποιώντας εργαζόμενους. Απαξίωσε το κόμμα, τους ανθρώπους, τον μηχανισμό και θέλει να ηγηθεί. Αυτό είναι θράσος», υπογράμμισε η Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας σήμερα (16/10) στο MEGA για τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα.
«Όλα έγιναν όπως έπρεπε, βάσει Καταστατικού», προσέθεσε μεταξύ άλλων, ενώ, υπογράμμισε πως «εκτιμώ ότι όλα θα γίνουν κανονικά», απαντώντας σε ερώτηση για την πραγματοποίηση του Συνεδρίου. «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε προβοκάτσιες, οφείλουμε να προχωρήσουμε κανονικά», επεσήμανε ακόμη.
«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα είναι υποψήφιος, δεν μπορεί, έχει ήδη κριθεί αυτό από την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής. Μέλος είναι, Πρόεδρος δεν είναι».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.