- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΠΑΣΟΚ: Στις 24 Σεπτεμβρίου το debate μεταξύ των υποψήφιων προέδρων
Oι κανόνες θα διευθετηθούν σε συνάντηση των επιτελείων
ΠΑΣΟΚ: Στις 24 Σεπτεμβρίου το debate μεταξύ των υποψήφιων προέδρων
Οι εκπρόσωποι των υποψηφίων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής συμφώνησαν στη διεξαγωγή debate από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024.
Οι εκπρόσωποι των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ έχουν συμφωνήσει σε ένα πλαίσιο διαλόγου θεματικών ενοτήτων καθώς και στη διεξαγωγή απευθείας διαλόγου μεταξύ τους, οι ακριβείς κανόνες του οποίου θα διευθετηθούν στην επόμενη συνάντησή τους.
Νωρίτερα ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε για το θέμα «Προτείνω το ντιμπέιτ, που έχουμε συμφωνήσει να κάνουμε τις επόμενες ημέρες όλοι μαζί, να γίνει βεβαίως στη δημόσια τηλεόραση και να είναι για πρώτη φορά ένα ανοικτό ντιμπέιτ και όχι ένα ντιμπέιτ προκάτ παράλληλων μονολόγων, όπως τα προηγούμενα διακομματικά ή εσωκομματικά. Αλλά να μπορούν ελεύθερα να μιλήσουν οι υποψήφιοι, να ρωτήσουν ο ένας τον άλλον κι έτσι να γίνει ένας ανοικτός δημοκρατικός διάλογος».
«Όλοι να αποδείξουμε στην ελληνική κοινωνία ότι το ΠΑΣΟΚ με πολιτικό πολιτισμό καινοτομεί, ανοίγει νέους δρόμους στην πολιτική συζήτηση στη χώρα μας. Νομίζω ότι θα είναι πάρα πολύ καλό, θα βοηθήσει και θα έχει και πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον», πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στο στίγμα της δικής του υποψηφιότητας, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε πως ζητάει ξανά την ψήφο των πολιτών, των μελών και των φίλων του ΠΑΣΟΚ και εγγυάται την ενότητα, την πολιτική αυτονομία και ένα ΠΑΣΟΚ που θα πάει ακόμα πιο ψηλά.
Επίσης, απέκλεισε κατηγορηματικά σενάρια συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ απέρριψε αντίστοιχο σενάριο συγκόλλησης κομμάτων. «Νομίζω πως όποιοι τα απεργάζονται αυτά, θα κάνουν μεγάλο δώρο στη Νέα Δημοκρατία. Χρειάζεται χρόνος και χρειάζεται και προσπάθεια. Εύκολες λύσεις δεν θα οδηγήσουν πουθενά», επεσήμανε για όσα ακούγονται περί νέου φορέα στην Κεντροαριστερά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε η μικρότερη κόρη του, Δάφνη
«Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Γαλλία και ζήτω η φιλία μεταξύ των δύο χωρών» είπε ο Γάλλος πρόεδρος
«H χώρα μετατρέπεται σε κόμβο ψηφιακής καινοτομίας και ΤΝ», τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης
Η συνολική μέγιστη επιδότηση ξεπερνά τα 125.000.000 ευρώ
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας παραθέτει επίσημο δείπνο - Ποιοι δίνουν το παρών
«Βάζουμε τάξη στο κατακερματισμένο τοπίο της ανώτατης εκπαίδευσης», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών 2026 ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας
«Θα είμαστε εδώ, αυτός θα είναι ο ορισμός του Ελλάς - Γαλλία - Συμμαχία», είπε ο Γάλλος πρόεδρος
Στρατιωτικό άγημα πήρε μέρος στην υποδοχή, ενώ μετείχε και γαλλική αντιπροσωπεία προκειμένου να συνοδεύσει τον Γάλλο πρόεδρο στο κέντρο της Αθήνας.
Τον υποδέχθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης
Η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
Η συζήτηση με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη και τον ρόλο της στη διαμόρφωση της αλήθειας στην ψηφιακή εποχή
«Ο πρωθυπουργός επέτρεψε το πάρτι διαφθοράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Η εξάρτηση από εισαγωγές καυσίμων και το Στενό του Ορμούζ πιέζουν τιμές, δρομολόγια και επάρκεια
Ποιοι συνταξιούχοι θα πληρωθούν πρώτοι
Λεκτική ένταση στην Επιθεώρηση Εργασίας - Καταγγελία για εκβιασμό και σύλληψη επιθεωρητή
Ντομπρόβσκις προειδοποιεί για στασιμοπληθωρισμό – Όχι σε ρήτρα διαφυγής από την ΕΕ
Απαγορευμένη ζώνη τα χωρικά ύδατα της Σουηδίας
«Αν η γραμμή Μητσοτάκη είναι πως ό,τι λάθος γίνεται τώρα γινόταν και πριν, τότε είμαστε εκτός τόπου και χρόνου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.