- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Την αποπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη ζητά ο Στέφανος Κασσελάκης
Η απάντηση του υπουργού Υγείας
Την αποπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη ζητά ο Στέφανος Κασσελάκης - Η απάντηση του υπουργού Υγείας
Στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απευθύνεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ζητώντας την αποπομπή του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
H ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη
«Κύριε Μητσοτάκη, η δήλωση του ακροδεξιού που κάνατε υπουργό Υγείας, "η ασθενής έπαθε ανακοπή Κυριακή και τα Σαββατοκύριακα δεν υπάρχουν γιατροί, κανένα κράτος δεν μπορεί να έχει παντού ιατρούς", είναι ακραίο δείγμα κυνισμού. Ξέρω ότι με τον κ. Γεωργιάδη μοιράζεστε τον ίδιο κυνισμό και την ίδια έλλειψη ενσυναίσθησης (το είδαμε από τα Τέμπη ως την Πεντέλη), αλλά η συγκεκριμένη δήλωση μπορεί να "θεραπευτεί" μόνο με άμεση αποπομπή του». αναφέρει στην ανάρτηση του ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης.
Κύριε Μητσοτάκη, η δήλωση του ακροδεξιού που κάνατε υπουργό υγείας «η ασθενής έπαθε ανακοπή Κυριακή και τα Σαββατοκύριακα δεν υπάρχουν γιατροί, κανένα κράτος δεν μπορεί να έχει παντού ιατρούς» είναι ακραίο δείγμα κυνισμού.
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) August 23, 2024
Ξέρω ότι με τον κ. Γεωργιάδη μοιράζεστε τον ίδιο κυνισμό…
Η κόντρα Κασσελάκη-Άδωνι Γεωργιάδη και στο βάθος ο Πολάκης
Η «κόντρα» μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη και του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη καλά κρατεί και στο βάθος ο Παύλος Πολάκης. Αιτία της ρήξης μεταξύ Κασσελάκη - Πολάκη είναι το bullying που έκανε ο Πολάκης στη νομική σύμβουλο του Αδωνι στη Βουλή και υπό αυτήν την έννοια θα μπορούσε να πει κανείς ότι μια επίθεση κατά του Άδωνι είναι ένα δείγμα καλής θέλησης του προέδρου προς τον βουλευτή Χανίων, στον οποίο ίσως θέλει να ρίξει «γέφυρα».
Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη
Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη χαρακτηρίζει τα όσα λέει «μνημείο λαϊκισμού», ενώ ξεκαθαρίζει πως ότι ισχύει σήμερα ίσχυε και επί ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα ο υπουργός υπογράμμισε ότι «η εκδημήσασα υπέστη ανακοπή σε ταβέρνα, είχε ειδικά θέματα, που λόγω ιατρικού απορρήτου δεν αποκαλύπτω και ενώ και η νοσηλεύτρια από το Περιφερειακό Ιατρείο βρέθηκε εκεί για τις πρώτες βοήθειες σε 4’ και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το ΚΥ Δομοκού σε 20’, δεν κατέστη δυνατή η ανάταξη της καθώς είχε ήδη αποβιώσει».
Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη
«Άκρον Άωτον μνημείο λαϊκισμού: εγώ είπα αυτό που ισχύει, ότι δηλ στα Περιφερειακά Ιατρεία ιατρούς έχουμε από την ίδρυση του ΕΣΥ Δευτέρα-Παρασκευή. Το Σ/Κ οι κάτοικοι εξυπηρετούνται από τα πλησιέστερα Κέντρα Υγείας. Αυτό δεν έγινε επί θητείας μου, αλλά ίσχυε πάντα και επί Σύριζα. Στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν υφίσταται καμμία ευθύνη του ΕΣΥ, ούτε καμμία έλλειψη ιατρού. Η εκδημήσασα υπέστη ανακοπή σε ταβέρνα, είχε ειδικά θέματα, που λόγω ιατρικού απορρήτου δεν αποκαλύπτω και ενώ και η νοσηλεύτρια από το Περιφερειακό Ιατρείο βρέθηκε εκεί για τις πρώτες βοήθειες σε 4’ και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το ΚΥ Δομοκού σε 20’, δεν κατέστη δυνατή η ανάταξη της καθώς είχε ήδη αποβιώσει. Κύριε Κασσελάκη επειδή έχετε εσωκομματικά προβλήματα μην βλέπετε τις ανθρώπινες τραγωδίες ως το πολιτικό σας σωσίβιο είναι ντροπή».
Άκρον Άωτον μνημείο λαϊκισμού: εγώ είπα αυτό που ισχύει, ότι δηλ στα Περιφερειακά Ιατρεία ιατρούς έχουμε από την ίδρυση του ΕΣΥ Δευτέρα-Παρασκευή. Το Σ/Κ οι κάτοικοι εξυπηρετούνται από τα πλησιέστερα Κέντρα Υγείας. Αυτό δεν έγινε επί θητείας μου, αλλά ίσχυε πάντα και επί Σύριζα.… https://t.co/WAsBNtiNwr
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) August 23, 2024
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ισχύει για τις δωρεάν μετακινήσεις
«Οι πολίτες έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα, ότι η ανάγκη για πολιτική αλλαγή είναι κοινωνική προτεραιότητα, που μπορεί να γίνει πράξη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ποιοι δικαιούχοι α21 δεν θα πληρωθούν την πρώτη δόση
Ποιοι το δικαιούνται, πού γίνεται η αίτηση
Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιρανών στην Ελλάδα περιγράφει τη ζωή υπό το θεοκρατικό καθεστώς
Η κατάθεση στην εν εξελίξει δίκη του πρώην προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ
Τι πρέπει να προσέξουν
«Δεν είναι πρόθεση μας να εμπλακούμε στον πόλεμο», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών
Ποιοι άνεργοι το παίρνουν ολόκληρο
«Συμμετέχουμε στις "Ασπίδες" στην Ερυθρά Θάλασσα»
Πλεύρης: Εξετάζουμε το ενδεχόμενο απαγόρευσης της μπούργκας για ανήλικα στην Ελλάδα
Μέχρι πότε πρέπει να έχει πληρωθεί στον εργαζόμενο
Οι σύντροφοι κοροϊδεύουν τις θεούσες, αλλά στην πραγματικότητα δεν διαφέρουν σε πολλά.
Τρόποι πληρωμής, ποιοι δικαιούχοι κόβονται
«Πρέπει να υπάρχει σεβασμός» δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Πότε εμφανίζονται τα χρήματα, όλες οι ημερομηνίες
Η προθεσμία για την υποβολή, ποιοι εξασφαλίζουν τη μέγιστη έκπτωση 4%
Πώς πληρώνω με IRIS, κάρτα και web banking
Στις 24 Μαρτίου η σχετική εισήγηση της Κεραμέως στο Υπουργικό Συμβούλιο
Θεραπεύουμε το σύμπτωμα, αλλά ενισχύουμε παθογένειες που χρόνια τώρα εμποδίζουν την ανάπτυξη υγιούς οικονομικής παιδείας στη χώρα.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.