Πολιτικη & Οικονομια

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Αυγενάκη

Θα απαιτηθεί η άρση της βουλευτικής ασυλίας του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ο Λευτέρη Αυγενάκη
Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης © ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Αυγενάκη

Το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2fvckvhx0cp)

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνης Ελευθεριάνος παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή καταγγελίες εκπροσώπων των εργαζομένων στο αεροδρόμιο αλλά και σχετική αναφορά βουλευτή του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

Στόχος της εισαγγελικής έρευνας είναι να διερευνηθεί το ενδεχόμενο διάπραξης αδικημάτων όπως βία κατά υπάλληλου, διατάραξη λειτουργίας κοινωφελούς επιχείρησης, παράνομη βία και φθορά πράγματος που χρησιμεύει για την εξυπηρέτηση κοινού οφέλους.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2fvus3a26nd)

Το επεισόδιο έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όταν ο πρώην υπουργός χειροδίκησε κατά υπαλλήλου του αεροδρομίου διαμαρτυρόμενος γιατί δεν του επετράπη η επιβίβαση στο αεροπλάνο ενώ η πτήση είχε κλείσει.

Μάλιστα, από το επίμαχο επεισόδιο είδε το φως βίντεο από τις πύλες εξόδου για τις πτήσεις από Αθήνα προς Κρήτη.

Πάντως, όπως σημείωναν αρμόδιες πηγές, στην πορεία της δικαστικής διαδικασίας θα απαιτηθεί η άρση της βουλευτικής ασυλίας του πρώην υπουργού.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τάσος Γιαννίτσης: Απρόβλεπτες σκέψεις για τον χρόνο και την οικονομία
Τάσος Γιαννίτσης: Απρόβλεπτες σκέψεις για τον χρόνο και την οικονομία

Μια προσωπική συζήτηση μακριά από την επικαιρότητα για το οικονομικό-πολιτικό σκηνικό της μεταπολεμικής Ελλάδας και το αύριο της χώρας. Αφορμή το νέο του βιβλίο, «Ελλάδα 1953-2024 - Χρόνος και Πολιτική Οικονομία».

Jean Birnbaum
Jean Birnbaum: Η δύναμη του να είσαι δίκαιος. Πώς να αλλάξουμε τον κόσμο χωρίς να κάνουμε τα παλιά λάθη

Ο Birnbaum απορεί μπροστά στην άγνοια και στην αγνόηση του «αιματηρού 20ού αιώνα»· μπροστά στο ότι η αριστερά είναι έτοιμη να επαναλάβει τα ίδια λάθη, τις ίδιες φρικαλεότητες.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY