- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Κοινή εμφάνιση Σαμαρά - Καραμανλή σε παρουσίαση βιβλίου
Στην εκδήλωση δεκάδες βουλευτές και στελέχη της ΝΔ
Κοινή εμφάνιση Σαμαρά - Καραμανλή σε παρουσίαση βιβλίου - Στην εκδήλωση δεκάδες βουλευτές και στελέχη της ΝΔ
Στην παρουσίαση του βιβλίου «Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή» του διευθυντή της «Εστίας», Μανώλη Κοττάκη, από τις Εκδόσεις Λιβάνη, βρίσκονται oι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, που πραγματοποιείται στο Πολεμικό Μουσείο.
Δείτε εδώ την εκδήλωση σε απευθείας μετάδοση:
Πρόκειται για την πρώτη δημόσια παρουσία των δύο πρώην πρωθυπουργών, Σαμαρά και Καραμανλή, μετά τις Ευρωεκλογές ενώ στην εκδήλωση παρευρίσκονται υπουργοί και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και αρκετοί «γαλάζιοι» παράγοντες.
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κοινής εμφάνισης, που δεν έχει επαναληφθεί στο παρελθόν, είναι το κατά πόσο θα ασκηθεί κριτική στην κυβέρνηση και σε ποιο επίπεδο.
Οι ομιλίες Σαμαρά - Καραμανλή πραγματοποιούνται με φόντο τη συζήτηση που έχει ανοίξει στο εσωτερικό της «γαλάζιας» παράταξης για τα περί επιστροφής στις ρίζες και επαναπροσέγγισης του παραδοσιακού ακροατηρίου της. Υπενθυμίζεται ότι αρκετοί βουλευτές δεν διστασαν να εκφράσουν τις αποψεις τους κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ την προηγούμενη εβδομάδα ενώπιον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Στο επίκεντρο βρεθηκε η ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος.
Τι πραγματεύεται το βιβλίο «Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή»
Το βιβλίο επιχειρεί μια δεύτερη ανάγνωση στους καθοριστικούς σταθμούς της διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή (2004-2009).
Στο πλαίσιο της παρουσίασης, ο Αντώνης Σαμαράς θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη σε σταυροδρόμι». Αμέσως μετά την ομιλία του κ. Σαμαρά θα ακολουθήσει ομιλία του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να μιλήσει για εξωτερική πολιτική.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο
Η ανάρτηση με αφορμή το τουρκολιβυκό μνημόνιο και το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού
«Η απόφασή μου δεν έχει να κάνει με κάποια καρέκλα, όπως πιθανόν κάποιοι θα επιχειρήσουν να παρουσιάσουν», τονίζει
Αντιπαράθεση Σκέρτσου με την αντιπολίτευση
Τι αναφέρει η κοινή δήλωση
Με αφορμή τα χαμηλά νούμερα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»
Στο επίκεντρο οι προοπτικές ανάπτυξης και η επέκταση του Μετρό προς τα δυτικά
«Στηρίζουμε τους εργαζόμενους με νέες δεξιότητες», δήλωσε η υπουργός Εργασίας
Διαφορετικές κατασκευές από τις εγκεκριμένες μελέτες
Τα βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε
Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας για τον περιορισμό στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από ανηλίκους
Η ανεξάρτητη βουλευτής, που είχε εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, προσχώρησε επίσημα στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
«Ο διάλογος παραμένει ανοιχτός για όλους», δήλωσε η υπουργός Παιδείας
«Δεν θα με φιμώσει ούτε ο κ. Λαζαρίδης ούτε κανένας άλλος» τονίζει η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ
Στο Πεκίνο η υπουργός Πολιτισμού
Στο 11th Financial Times Energy Transition Summit, ο εκτελεστικός πρόεδρος της METLEN
Η ανάρτησή του στο Χ μετά τα κλάματα της βουλεύτριας
«Καλό είναι όσοι μιλούν για εθνικές ήττες να είναι προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο εκφέρουν τον λόγο τους», τόνισε
«Την ευθύνη για τον βούρκο την έχει προσωπικά ο Μητσοτάκης» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη
Ποιες θέσεις καλύπτονται ακόμα και με απολυτήριο Δημοτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.