- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Με τον Φρέντυ Μπελέρη μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας κατέλαβε την 3η θέση με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνομιλία με τον Φρέντυ Μπελέρη μετά την εκλογή του
Με τον προφυλακισμένο στις αλβανικές φυλακές, Φρέντυ Μπελέρη, συνομίλησε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογή του στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.
Με φόντο τα παραπάνω σε νέο μήνυμα προχώρησε ο εκλεγμένος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
«Φίλες και φίλοι, Θέλω πρώτα απ´ όλα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό, Κυριακο Μητσοτακη, για τη συγκινητική στήριξη του στον αγώνα μου για τα δικαιώματα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και τη δυνατότητα που μού έδωσε να είμαι υποψήφιος σε αυτές τις Ευρωεκλογές. Και εγώ και η οικογένεια μου δε θα ξεχάσουμε ποτέ τα όσα έκανε για εμάς», αναφέρει μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά σε αυτό αναφέρει:
«Φίλες και φίλοι, Θέλω πρώτα απ´ όλα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό, Κυριακο Μητσοτακη, για τη συγκινητική στήριξη του στον αγώνα μου για τα δικαιώματα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και τη δυνατότητα που μού έδωσε να είμαι υποψήφιος σε αυτές τις Ευρωεκλογές. Και εγώ και η οικογένεια μου δε θα ξεχάσουμε ποτέ τα όσα έκανε για εμάς.
Όλους αυτούς τους μήνες της περιπέτειας μου, μου έδινε δύναμη η πίστη μου ότι το φως πάντα κερδίζει το σκοτάδι. Και ότι η δύναμη της Δημοκρατίας μπορεί να σαρώσει κάθε πραξικοπηματική πρακτική. Δώσαμε και κερδίσαμε μια μάχη για τη Δημοκρατία, το κράτος δικαίου, τις ελευθερίες και την αξιοπρέπεια των πολιτών. Αλλά και ταυτόχρονα μια μάχη για το ευρωπαϊκό κεκτημένο, για τις αρχές και τις αξίες, που πρέπει να συμμερίζεται οποιος θέλει να έχει θέση στην ευρωπαϊκή οικογένεια.
Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας. Την οικογένειά μου που έγινε αυτή την περίοδο το στήριγμα και η φωνή μου. Τους φίλους σε όλη την Ελλάδα που στάθηκαν στο πλευρό μου στην πιο δύσκολη δοκιμασία της ζωής μου. Ένα μωσαϊκό στήριξης και εθελοντών που έγραψε ιστορία παλεύοντας για έναν ιερό σκοπό: την ελευθερία και την περηφάνια του Ελληνισμού.
Στα αδέρφια μου από την ελληνική εθνική μειονότητα, θέλω να πω ότι από σήμερα μπορούμε να αισθανόμαστε πιο δυνατοί. Και σε κάθε συμπολίτη μας ότι ως Ευρωβουλευτής θα εργαστώ σκληρά για να είμαι χρήσιμος στην παράταξή μου, τη Νέα Δημοκρατία και πάνω από όλα στην Πατρίδα μας.
Τέλος, θέλω να απευθύνω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ από καρδιάς σε δύο ξεχωριστούς ανθρώπους, τον Άγγελο Συρίγο και τον Σταύρο Παπασταύρου που εδώ και 395 ημέρες που βρίσκομαι στη φυλακή, είναι διαρκώς στο πλευρό το δικό μου και της οικογένειας μου».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάνω από 40 βουλευτές έχουν εγγραφεί στον κατάλογο για να μιλήσουν ο καθένας από πέντε λεπτά
Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για κρίση στον πρωτογενή τομέα και για πελατειακές πρακτικές
«Τόσο η Αριστερά όσο και η Εκκλησία πορεύονται με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών
Αναμένουν απαντήσεις από τη Ryanair – Πιέσεις σε κυβέρνηση και Fraport για λύση
«Βιασύνη και προχειρότητα», λένε από τη ΝΔ
Ο ΥΠΕΞ υπογράμμισε τον ρόλο της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ιορδανίας στη γεωπολιτική σταθερότητα
Η πλευρά Γερουλάνου ζητά όρια στη διεύρυνση, με αιχμές για επιστροφές στελεχών
Ο υπουργός εξήρε την ομάδα του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) για το έργο της στη μείωση του χρέους
Το δικαστήριο έκρινε νόμιμη την επαναγορά και ορθό τον υπολογισμό της τιμής εξαγοράς
Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας στα σεμινάρια του ΠΟΥ για την ενσωμάτωση της ψυχικής υγείας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα
Ποιοι εξαιρούνται από τον ηλικιακό «κόφτη» των 65 ετών
Σαφές μήνυμα συνεργασίας από Ελλάδα, Κύπρο και Ιορδανία
Ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε σε εκλογική ετοιμότητα και σκληρή αντιπαράθεση με ΝΔ, με αιχμές για διαφθορά
Στα 2,08 ευρώ/λίτρο η μέση τιμή της απλής στα βενζινάδικα
Ας μην απορούν γιατί είναι κολλημένη η βελόνα, γιατί έγινε σταρ η Καρυστιανού και γιατί ο Μητσοτάκης είναι με απόσταση ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός
Η υπουργός Εργασίας απάντησε στην πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για 4ήμερη εργασία
Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή της η πρώην υπουργός
Αυτό που προέχει για τα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι η συγκρότηση μιας εικόνας «κρίσης» (με δίκαιες και άδικες κατηγορίες, λάσπη, υπονόμευση) από την οποία πρέπει για μία ακόμα φορά να διασωθούμε
Για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού θα πρέπει η αίτηση να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.