- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ζαχαριάδης: Να ξεκινήσει διάλογος με το ΠΑΣΟΚ - Είναι δυνατόν ο 2ος και ο 3ος να μην πιάνουν τον 1ο;
Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ θέτει ζήτημα ηγεσίας;
Ευρωεκλογές 2024: Ο Κώστας Ζαχαριάδης αποτιμά το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ και ζητά διάλογο με το ΠΑΣΟΚ - Θέτει ζήτημα ηγεσίας;
Ο Κώστας Ζαχαριάδης έκανε το βράδυ των Ευρωεκλογών την πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος για τον ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας εμμέσως ζήτημα ηγεσίας στο κόμμα, ενώ ζήτησε να ξεκινήσει άμεσα διάλογος με την κεντροαριστερά.
Ο κ. Ζαχαριάδης μίλησε στο Mega για το ποσοστό που κατέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θα καταθέσει την πρότασή του στα όργανα της Κουμουνδούρου, αφού «δεν δυνατόν ο 2ος και ο 3ος να μην πιάνουν τον 1ο; Ο καθένας έχει την ευθύνη του».
Κώστας Ζαχαριάδης: Να ξεκινήσει διάλογος με το ΠΑΣΟΚ
Νωρίτερα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Κώστας Ζαχαριάδης απάντησε σε ερώτηση για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι θα πρέπει «να ξεκινήσει διάλογος με το ΠΑΣΟΚ, να ξεκινήσει διάλογος στην κεντροαριστερά, ευρύτερα». Επιπλέον, ο κ. Ζαχαριάδης σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, που φαίνεται να είναι η πρώτη δύναμη του χώρου», θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία για να εκκινήσει ο διάλογος αυτός.
Ο Κώστας Ζαχαριάδης πριν από λίγες ημέρες είχε διαφωνήσει με τον Στέφανο Κασσελάκη, εκτιμώντας ως λάθος το άνοιγμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιάνη Βρουφάκη. «Δεν μπορεί κάποιος να αξίζει τα λεφτά του όταν αφήνει τέτοια υπονοούμενα για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Εκείνη την περίοδο ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήταν στην Ελλάδα και ίσως να μην γνωρίζει τα γεγονότα σε λεπτομέρειες. Περιμένω από τα υπόλοιπα κορυφαία στελέχη που είναι στην πρώτη γραμμή να ενημερώσουν τη σημερινή ηγεσία για τα γεγονότα του 2015 που ήταν δύσκολα για εμάς. Δεν είναι μόνο το 2015 αλλά και οι Πρέσπες που είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου ότι ήταν τραμπική η συμφωνία. Θεωρώ λάθος να πάμε προς Βαρουφάκη και Κωνσταντοπούλου» είχε πει ο κ. Ζαχαριάδης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.