- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ευρωεκλογές 2024: Πού ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί
Στην Κηφισιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην Εκάλη ο Κασσελάκης
Ευρωεκλογές 2024: Στις κάλπες οι ψηφοφόροι - Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί - Στις 10:00 στην Κηφισιά ο πρωθυπουργός.
Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Έλληνες ψηφοφόροι προκειμένου να επιλέξουν τους αντιπροσώπους τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Οι κάλπες των ευρωεκλογώνθα μας περιμένουν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα στα συνολικά 18.380 εκλογικά τμήματα.
Ευρωεκλογές 2024: Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 10:20, στο 91ο εκλογικό τμήμα, στο 21ο Γενικό Λύκειο Αθηνών.
Στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς στις 10:00 θα προσέλθει για να ψηφίσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, θα ψηφίσει στο Δημοτικό σχολείο Εκάλης, Δεκελείας & Φασιδέρη.
Στην Κρήτη όπου βρίσκεται από σήμερα θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στις 10:00 στο 13ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου Κρήτης.
Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα ψηφίσει τις 11.00 στο 404ο εκλογικό τμήμα του δήμου Νέας Ιωνίας.
Στην Καλαμάτα, όπου βρίσκεται από σήμερα, θα ψηφίσει ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και θα ψηφίσει στο 1ο Γυμνάσιο - Λύκειο Κορδελιού στις 10.30 το πρωί.
Στον Πειραιά στις 10:30 θα ψηφίσει ο γραμματέας του «Κόσμος», Πέτρος Κόκκαλης.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο πρόεδρος των Δημοκρατών, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 133ο δημοτικό σχολείο Αθήνας στην Κυψέλη στις 10:30.
Στην Ιωνίδειο Σχολή θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30 ο γραμματέας του «Κόσμος», Πέτρος Κόκκαλης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή – Στρατηγική συνεργασία σε εκπαίδευση, γλώσσα, ιστορία, πανεπιστήμια
Μια συζήτηση αφιερωμένη στο θέμα του βιβλίου του «Η Μεγάλη Επιστροφή»: την ελληνική οικονομία, τις προκλήσεις της, τα λάθη που προηγήθηκαν αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι.
Επιδοτείται και η μερική απασχόληση
Οι δικαστές θα έχουν άμεση και πλήρη πρόσβαση στον φάκελο κάθε υπόθεσης
Η κυβέρνηση έθεσε ως προϋπόθεση για τη συνάντηση να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι
Τι αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου
Ο Van Weel σε συνάντηση με τον Γ. Γεραπετρίτη: Η Ελλάδα σημαντικός παράγοντας ασφάλειας
Οι δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών
Ο πρωθυπουργός για τον νέο ψηφιακό δικαστικό φάκελο
Παραμένει υψηλή η φορολογική επιβάρυνση, παρά τη μικρή βελτίωση σε σχέση με το 2024
«Παραπληροφόρηση από τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ – Το μέτρο για τα ταξί μηδενικών ρύπων αφορά λιγότερο από το 1%»
Ο πρωθυπουργός αποχαιρετά τον πρώην Πρόεδρο Κύπρου, αναδεικνύοντας μεταρρυθμίσεις και ευρωπαϊκή πορεία
Συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα ζητήσει την παραίτηση του διοικητή της ΥΠΑ
«Με τίμησε με την προστασία του σε πολύ δύσκολες στιγμές» - Η συλλυπητήρια δήλωση της Άννας Διαμαντοπούλου για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας
Μείωση 3,3% των τιμών εισαγωγών στην ελληνική βιομηχανία τον Νοέμβριο
Δύο πλοία δέχθηκαν επίθεση στη Μαύρη Θάλασσα – Ασφαλή τα πληρώματα, περιορισμένες ζημιές
Βανδάλισαν τρακτέρ αγροτών που πήγαν στο Μαξίμου στο μπλόκο της Νίκαιας
Ρήξη στον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων Τεμπών μετά την απόφαση Καρυστιανού για δημιουργία πολιτικού φορέα
Μήνυμα για τήρηση της νομιμότητας και συνέχιση συζητήσεων χωρίς αποκλεισμούς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.