- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «ΜΑΤ πρέπει να φέρουν για να προστατεύσουν τον κόσμο από εσάς»
Με αφορμή τις αναρτήσεις του πρωθυπουργού στο tik tok
Άδωνις Γεωργιάδης: Αντιπαράθεση στη βουλη με την Ζωή Κωνσταντοπούλου
Την ώρα που η κοινωνία στενάζει και οι πολίτες σκέφτονται πώς θα βγάλουν το μήνα, ο πρωθυπουργός κάνει πλάκα στο τικ τοκ, παραγγέλλοντας custom made παπούτσια, είπε σε παρέμβασή της στην ολομέλεια της Βουλής, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Μιλώντας επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης για την ενίσχυση της προστασίας του καταναλωτή, η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ότι ο πρωθυπουργός είναι άφαντος, και ότι εμφανίζεται στο τικ τοκ αλλά στη Βουλή τον ψάχνουμε. Ούτε Pokemon προς αναζήτηση να ήταν, είπε η κ. Κωνσταντοπούλου.
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δεν πρόκειται να δείτε ξανά 41%
Σύμφωνα με την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, το νομοσχέδιο έρχεται μία μέρα πριν την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την ακρίβεια, «ουσιαστικά για να έχει να πει κάτι… Πιστεύετε ότι με τέτοιου είδους εμβαλωματικές, σπασμωδικές κινήσεις μπορείτε στα αλήθεια να προστατέψετε την κοινωνία από την ακρίβεια; Πιστεύετε στα αλήθεια ότι μπορείτε να κοροϊδέψετε οποιοδήποτε; Δεν κοροϊδεύεται πια η κοινωνία… Δεν πρόκειται να ξαναδείτε ποσοστά 41%. Είστε σε αποδρομή, ήδη από την συζήτηση για την πρόταση μομφής. Είστε σε αποδρομή από τότε που ήρθατε με λυσσασμένο τρόπο, να καταχειροκροτείτε τον κύριο Καραμανλή που είπε ότι όλα τα έκανα καλά… τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου.
Γεωργιάδης: Κάνατε βιντεάκια με καρδούλες
Την έκπληξή του για την κριτική της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας εξέφρασε ο παριστάμενος υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης: «Μένω έκπληκτος, διότι, καλά θυμάμαι, για να εκλεγείτε στην Βουλή των Ελλήνων κάνατε κάποια ωραία βιντεάκια με κάτι καρδούλες και κάτι χαρούλες, στα οποία δεν μιλάγατε για αυτούς που δεν έχουν να φάνε… είπε ο κ. Γεωργιάδης. Κατηγόρησε μάλιστα την κ. Κωνσταντοπούλου ότι είναι ο ορισμός της λεκτικής βίας και του μπούλινγκ των αντιπάλων της, μνημονεύοντας μάλιστα την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για όσα συνέβησαν προσφάτως στο δικαστήριο του Βόλου. Σας αρέσει να ασκείτε στους άλλους μπούλινγκ. Όχι ΜΑΤ πρέπει να φέρουν για να προστατεύσουν τον κόσμο από εσάς, αλλά και ειδικές δυνάμεις για να γλυτώσουν από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, είπε ο κ. Γεωργιάδης.
Όσο για τις επερχόμενες ευρωεκλογές, ο υπουργός Υγείας είπε ότι θα μετρηθούμε πάλι όλοι, όπως μετρηθήκαμε και πέρυσι. Και το μεγάλο αφεντικό θα ψηφίσει. Και την επόμενη θα σχολιάσουμε την ετυμηγορία του. Ας τον ακούσουμε. Μπορεί καμιά φορά να έχει κάτι να μας πει, κυρία Κωνσταντοπούλου και να μην τα ξέρετε όλα εσείς, είπε ο κ. Γεωργιάδης, με την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας να απαντά ότι ο κ. Μητσοτάκης, και ειδικές δυνάμεις να στείλει, και αλεξιπτωτιστές, και ό,τι άλλο κατεβάσει η κούτρα σας ως επινόηση, από εμένα δεν γλυτώνετε…
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.