- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κωνσταντινίδης: Η 88η ΔΕΘ με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία θα είναι από τις πιο επιτυχημένες
Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της προσεχούς διοργάνωσης
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η 88η ΔΕΘ με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία θα είναι από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων ετών, δηλώνει ο υφυπουργός Εσωτερικών.
Την πεποίθηση ότι η 88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2024, με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία, θα είναι από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων ετών, με θετικό αναπτυξιακό αντίκτυπο για τη Θεσσαλονίκη, τη Βόρεια Ελλάδα και τη χώρα εν γένει, εξέφρασε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, στην παρουσίαση της προσεχούς διοργάνωσης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα.
Ο κ. Κωνσταντινίδης σημείωσε ότι και φέτος η ΔΕΘ θα λειτουργήσει ως πεδίο εμπορικής δικτύωσης και συνεργασίας, ιδίως σε ζητήματα πράσινης και ψηφιακής ανάπτυξης, στα οποία επικεντρώνονται οι ευρωπαϊκές πολιτικές.
Αναφορικά δε με το υψηλό επίπεδο των διμερών σχέσεων Ελλάδας και Γερμανίας, εκτίμησε πως η 88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θα ενδυναμώσει και θα εμβαθύνει περαιτέρω τις πολιτικές, οικονομικές και επιχειρηματικές σχέσεις, κάτι πολύ σημαντικό, αφού «ιδιαίτερα σε μια περίοδο γεωπολιτικών εντάσεων, η αξία της υγιούς και γόνιμης συνεργασίας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία», όπως σημείωσε μεταξύ άλλων.
Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Κωνσταντινίδης επισήμανε ότι το 2024 είναι έτος καμπής για τον Διεθνή Εκθεσιακό Φορέα μας, καθώς σύντομα θα ανακοινωθεί το οριστικό σχέδιο για την ανάπλαση της ΔΕΘ, γεγονός που θα διευρύνει τους ορίζοντες της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο υπουργός Άμυνας βρέθηκε στην «καρδιά» της αεροπυρόσβεσης
Υπογράμμισε δε ότι «αυτή ακριβώς η πολιτική είναι δείγμα λαϊκισμού»
Το νέο ευρωπαϊκό πλαίσιο MiCA ενισχύει την εποπτεία, τη διαφάνεια και την προστασία των επενδυτών
Με αφορμή την απόφαση του να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ
Η συμφωνία που υπέγραψαν σήμερα στη Σόφια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο υπουργός Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Ivan Demerdzhiev
Με αφορμή την κόντρα με τον Μάριο Σαλμά
Την τελική απόφαση καλείται να λάβει το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατήγγειλε υπόγεια συνεννόηση μεταξύ του ΚΚΕ και της Νέας Δημοκρατίας
Στα 5,32 δισ. ευρώ οι εισπράξεις στο πεντάμηνο
Η υπόθεση αφορά σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση
«Δεν κατάλαβε ποτέ ότι είναι άλλη η ευθύνη του Βουλευτή και άλλη του Προέδρου ενός κόμματος. Κρίμα»
Η τοποθέτηση Σαλμά και η ανάρτηση Γεωργιάδη
Η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα αναδιατάσσει το πολιτικό σκηνικό, αλλά οι αντιφάσεις και το παρελθόν του δημιουργούν ερωτήματα
«Ήταν τρομοκρατική επίθεση, δεν ήταν κάτι μόνο για εκφοβισμό»
«Δεν μπορώ να υποστηρίξω την περιχαράκωση» σημειώνει ο πρώην πρόεδρος του κόμματος
Τέσσερις παρεμβάσεις για τα άτομα με αναπηρία και τέσσερις παρεμβάσεις για τη στέγαση θεσμοθετεί ο νέος νόμος του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Εν αναμονή της επιστολής του προς τον Πρόεδρο της Βουλής
Η επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.