Πολιτικη & Οικονομια

Γιώργος Τσίπρας: Σοκαριστική η αναφορά Κασσελάκη σε θαύματα

«Θαύματα η Αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Τσίπρας: Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε σοκαριστικές τις αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη σε «θαύμα» κατά τη βάπτισή του.
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας δήλωσε σοκαρισμένος από την αναφορά Κασσελάκη σε «θαύμα» © Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος

Γιώργος Τσίπρας: Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε σοκαριστικές τις αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη σε «θαύμα» κατά τη βάπτισή του.

"Θαύματα η Αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα δεν είχαν. Αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους πολιτικούς χώρους", τόνισε ο Γιώργος Τσίπρας αναφερόμενος στις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη, σχετικά με τον σταυρό που εμφανίστηκε στην κολυμπήθρα κατά τη βάπτισή του, όπως είπε.

Ο κ. Τσίπρας μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι "κανείς ορθολογιστής άνθρωπος δεν μιλάει για τέτοια πράγματα". Όταν ρωτήθηκε γιατί το είπε αυτό ο κ. Κασσελάκης, απάντησε ότι "δεν ξέρω γιατί το είπε, πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο".

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0n1pdap6e5l)

Επιπλέον, δήλωσε... σοκαρισμένος: "Δεν είναι καλό στοιχείο, αυτή η αναφορά στα θαύματα ήταν σοκαριστική, εμένα μου ήταν σοκαριστικό... Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει ιδεολογική μετάλλαξη".

Η δημοκρατία που συμβολίζει ο Μπελέρη ανέφερε ακόμα, είναι κάτι πολύ συζητήσιμο σε σχέση με το παρελθόν του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ