- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Μαρινάκης: «Όχι» σε ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών πριν τις ευρωεκλογές
«Σε καμία από τις προηγούμενες διαδικασίες δεν έχει γίνει τηλεμαχία»
Ευρωεκλογές 2024 - Παύλος Μαρινάκης: Σε καμία από τις προηγούμενες διαδικασίες των ευρωεκλογών δεν έχει γίνει τηλεμαχία μεταξύ πολιτικών αρχηγών.
«Αν δεν κάνω λάθος, σε καμία από τις προηγούμενες διαδικασίες των ευρωεκλογών δεν έχει γίνει τηλεμαχία μεταξύ πολιτικών αρχηγών των κομμάτων. Στις ευρωεκλογές οι υποψήφιοι δίνουν την μάχη στην καθημερινή καμπάνια τους και σε τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις τους. Debate γίνεται συνεχώς στη Βουλή, όπου ο πρωθυπουργός έχει τις περισσότερες παρουσίες εκεί, σε αντίθεση με προκατόχους του και αυτό θα συνεχίσει να κάνει», είπε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Για το ζήτημα της ακρίβειας ο κ. Μαρινάκης είπε «παρά το ότι ο πληθωρισμός σωρευτικά ήταν 14 % μέχρι το 2023 και μέχρι τώρα 16%, οι αυξήσεις των μισθών είναι μεγαλύτερες, άρα ουσιαστικά απορροφούν και είναι λίγο μεγαλύτερες του πληθωρισμού. Επίσης οι στοχευμένες παρεμβάσεις έχουν μεγαλύτερη απόδοση».
«Είναι μια διαρκής μάχη που φαίνεται ότι αποκλιμακώνεται» είπε, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το ζήτημα σε τρία επίπεδα, με αυξήσεις μισθών, στοχευμένες παρεμβάσεις όπως το καλάθι του νοικοκυριού και ελέγχους στην αγορά.
Σε ερώτηση για την αποστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ότι Κασσελάκης και Βελόπουλος του θυμίζουν Τσίπρα και Καμμένο, σημείωσε πως έχουν δύο κοινά: Τη διάδοση θεωριών συνωμοσίας και στην ταύτιση και στον τρόπο αναμετάδοσής τους και στον τρόπο επεξήγησης τους και οι ανέξοδες υποσχέσεις σε επίπεδο οικονομίας.
Απαντώντας σε ερώτηση για τον αριθμό των οχημάτων που υπάρχουν στη συνοδεία του πρωθυπουργού είπε ότι τα αυτοκίνητα της συνοδείας του πρωθυπουργού είναι τέσσερα. «Καλό είναι να χρησιμοποιούμε τα κοινωνικά δίκτυα, αρκεί να υπάρχει περιεχόμενο και το περιεχόμενο να μην είναι φτηνός λαϊκισμός. Εκεί είναι η αποτυχημένη μορφή ενός influencer».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο γνωστός δημοσιογράφος, σύμβουλος επικοινωνίας και ακτιβιστής μιλάει στην Athens Voice
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.