- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στον Έβρο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Τα σύνορα της χώρας είναι ασφαλή και απροσπέλαστα
Επιθεώρησε τον φράχτη μήκους 35 χιλιομέτρων που εδώ και μερικούς μήνες ξεκίνησε να χτίζεται
Χρυσοχοΐδης: Τα σύνορα της χώρας είναι ασφαλή και απροσπέλαστα - Επίσκεψη στον Έβρο
Τα σύνορα στον Έβρο είναι ασφαλή και απροσπέλαστα, τόνισε από τους Ψαθάδες Διδυμοτείχου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στα πλαίσια επίσκεψής του στο νομό.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιεί επίσκεψη στην ελληνοτουρκική μεθόριο, επιθεώρησε τον φράχτη μήκους 35 χιλιομέτρων που εδώ και μερικούς μήνες ξεκίνησε να χτίζεται.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, νωρίς το πρωί επισκέφθηκε την περιοχή των Καστανεών στην τουρκική μεθόριο. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία εξέλιξης των έργων. Επιθεωρώντας το τμήμα του φράχτη των 35 χιλιομέτρων, είπε ότι «σε λίγο συνολικά συμπληρώνονται τα 70 χιλιόμετρα και μετά συνεχίζουμε στο βόρειο κομμάτι του νομού». Εξήγγειλε την πρόσληψη 150 συνοριοφυλάκων σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως επίσης δεσμεύτηκε για τον εκσυγχρονισμό τεχνολογικά των υπηρεσιών της Αστυνομίας.
Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε: «Συνεχίζουμε την κατασκευή του φράχτη, θωρακίζουμε τα σύνορα στον Έβρο, συμπληρώνουμε και διευρύνουμε την ομάδα της συνοριοφυλακής, προσλαμβάνουμε άλλους 150 συνοριοφύλακες στον Έβρο και στη δεύτερη ζώνη στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία. Είμαστε εδώ για να βεβαιώσουμε τους κατοίκους του Έβρου και όλους τους Έλληνες ότι τα σύνορά μας θα γίνουν περαιτέρω ασφαλή».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Χιλιάδες επιχειρήσεις φιλοξενίας λειτουργούν υπό συνθήκες έντονης εξάρτησης»
Tι προβλέπει η τροπολογία Κώτσηρα
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Μ. Χρυσοχοΐδης: «Στόχος η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών έως και 30%»
Τον Αύγουστο οι πρώτες αυξήσεις
Έργα σε όλη τη χώρα και έμφαση σε υποδομές, καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη
Ξεπέρασαν τα 5 δισ. οι εισπράξεις
Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων τη σεζόν 2026-2027
Πότε πληρώνονται λιπάσματα και αγροτικό πετρέλαιο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
Πόσες ενστάσεις γίνονται δεκτές
Πώς θα λειτουργεί το wallet, τι ισχύει με τα όρια
Έρχεται η τρίτη δόση στους δικαιούχους
«Δεν έχουμε πρόβλημα να αντιπαρατεθούμε με τον κ. Μητσοτάκη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.