«Δυσκολεύει» η υποψηφιότητα της Α. Μισέλ Ασημακοπούλου μετά την υπόθεση των email
Oι σκέψεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο
Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Δύσκολη η υποψηφιότητα της λόγω της διαρροής των email
Μειώνονται οι πιθανότητες η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία την ώρα που κυβέρνηση και κόμμα παρέπεμψαν στις έρευνες της δικαιοσύνης, της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και του υπουργείου Εσωτερικών, για την υπόθεση του «email-gate».
Ασημακοπούλου: Προβληματισμός στην κυβέρνηση
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κυβέρνηση επικρατεί σοβαρός προβληματισμός για το τι μέλλει γενέσθαι με την υποψηφιότητά της ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου. Ωστόσο αυτή την στιγμή δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις. Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης δήλωσε ότι δεν τίθεται θέμα υποψηφιότητας της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN είπε ότι η ΝΔ είναι δεσμευμένη και υποχρεωμένη να ακούσει τις αρχές. Πέραν αυτών, οι χειρισμοί της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου έχουν προκαλέσει πολλούς ψιθύρους και στο εσωτερικό του κόμματος, με κάποιους να κάνουν λόγο αφενός για αθέμιτο ανταγωνισμό και αφετέρου για το πώς θα χειριστούν από τούδε την ηλεκτρονική αποστολή ενημερωτικών φυλλαδίων σε πιθανούς ψηφοφόρους τους.
Εισαγγελική έρευνα για τα μαζικά mail από την Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου σε αποδήμους
Υπενθυμίζεται ότι χθες διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα από την Εισαγγελία της Αθήνας για την υπόθεση μαζικής αποστολής email από την Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου σε Έλληνες του εξωτερικού. Η προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση διατάχθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο και τα αδικήματα που διερευνώνται είναι παραβίαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα και παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου.
Στο θέμα των προσωπικών δεδομένων που προέκυψε με την αποστολή email σε απόδημους από την ευρωβουλευτή Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, αναφέρθηκε η υπουργός Εσωτερικών Nίκη Κεραμέως μιλώντας στο ERTNews. Δήλωσε πως η ευρωβουλευτής έχει δώσει και θα συνεχίσει να δίνει απαντήσεις για το που βρήκε τα email και ακολούθως ανέφερε ως προς το Υπουργείο Εσωτερικών ότι δεν δίνει σε κανέναν στοιχεία πολιτών και συμπλήρωσε ότι: «δεν θα αφήσουμε καμία σκιά σε αυτή την υπόθεση, αφορά την επάρκεια στην ασφάλεια των δεδομένων, για τους εκλογικούς καταλόγους του 2023 ενώ δεν έχει σχέση με την επιστολική ψήφο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και πρόεδρο του Eurogrou είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
«Θα γίνουν δύο συναντήσεις με τους αγρότες»
Ήπια ανάκαμψη της καταναλωτικής εμπιστοσύνης
Σφοδρή σύγκρουση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για μάρτυρες, τηλεοπτική κάλυψη και ρόλους προσώπων
Οι φιλοδοξίες της και η συμμαχία του «προοδευτικού κόΖμου»
«Καλοπροαίρετα έκανε μια παρέμβαση την οποία θεώρησα άστοχη»
«Tο εμβόλιο είναι δοκιμασμένο 70 χρόνια»
Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να πιέσουν για την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους
Η ανακοίνωση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας
Στο επίκεντρο το Ηλεκτρονικό Δελτίο Αποστολής
Συγκρίνει το ΕΣΥ με το σύστημα υγείας των ΗΠΑ
Στο επίκεντρο Mercosur, εισαγωγές και αυξημένα κόστη παραγωγής
Εικοσιτετράωρη λειτουργία θερμαινόμενης αίθουσας και τηλεφωνικής γραμμής
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως δεν βρήκε σήμερα ούτε μια λέξη να γράψει για τους αγρότες» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Η πρώτη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στην Ισπανία εδώ και 13 χρόνια
«Το κίνημα έχει ως μόνο κριτήριο δράσης το κοινό καλό των πολιτών και τη διαφύλαξη των συμφερόντων της χώρας»
Τα πρώτα καλά νέα πιθανόν να έρθουν από τον Μάρτιο
Διαβάστε την εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού στα social media
Το πρόβλημα που συγκλόνισε το πολιτικό σύστημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.